GYerekigazgató pályázat

Miről szól a pályázat?

Ha bepillantanál egy szálloda színfalai mögé,
Ha szívesen kipróbálnád magad szállodaigazgatóként,
Ha van ötleted, hogy mitől lehet egy szálloda gyerekbarát,


AKKOR JELENTKEZZ TE IS GYEREK-SZÁLLODAIGAZGATÓNAK, MI SEGÍTÜNK ELHELYEZKEDNI!

Egy perces videóban mondd el, hogy szerinted milyen egy gyerekbarát szálloda, mit tennél, ha Te lennél az igazgató! Ha Téged választ a közönség és a zsűri, akkor
 Gyermeknapon te lehetsz a  szállodaigazgató a KidsOasis - minősített családbarát szálláshelyek egyikén!

Gyerek szallodaigazgató

HOGYAN JELENTKEZHETSZ A KIDSOASIS – GYEREK SZÁLLODAIGAZGATÓ POZÍCIÓRA?

A pályázat menete

  • Ha elmúltál 6 éves, de még nem töltötted be a 14-et, akkor készíts egy maximum egy perces videót, amiben jelentkezel a Gyerek Szállodaigazgató címre és elmondod, hogy szerinted milyen egy gyerekbarát szálloda, mit tennél, ha Te lennél az igazgató. Figyelj a játékszabályzatban megadott szempontokra!

  • Töltsd fel a videódat, vagy annak youtube linkjét a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével egyidőben, legkésőbb 2017. május 7-én éjfélig. 

  • Bíztasd családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet, hogy szavazzanak rád, 2017. május 10. éjfélig! Az első 20 legtöbb szavazatot gyűjtő jelölt bekerül a második körbe.

    A szavazók között kisorsolunk 2 KidsOasis ajándékcsomagot!
  • Olvassátok híreinket, kövessetek Facebookon, hogy értesüljetek folyamatosan a friss hírekről a Gyerek Szállodaigazgatók kiválasztásával kapcsolatban! A 20 legtöbb szavazatot gyűjtött jelöltet értesítjük, hogy bekerült a második körbe.

  • A második körben a zsűri választja ki azokat, akik elnyerik a Gyerek Szállodaigazgató címet, és elutazhatnak családjukkal egy hétvégére a KidsOasis – minősített családbarát szálláshelyek egyikére Gyermeknapon és átvehetik az irányítást!

Fontos időpontok

Videók feltöltésemárcius 15-től május 7-ig
Közönségszavazásmárcius 20-tól május 10-ig
Első körös eredményhírdetés és a szavazók közötti sorsolásmájus 12.
Második kör - A zsűri kiválasztja a nyerteseketmájus 10-től május 15-ig
Eredményhirdetés és a nyertesek értesítésemájus 16.
Gyerek Szállodaigazgató elfoglalja a pozícióját (elutazik a családjával a KidsOasis szálláshelyek egyikére)május 26-28

 

 

Fontos! Jelentkezés előtt olvasd el a JÁTÉKSZABÁLYZATOT!

Nyeremény

A kiválasztott igazgatók eltölthetnek a KidsOasis – minősített családbarát szálláshelyek
egyikén egy hétvégét családjukkal, félpanziós ellátással, ingyenes wellness szolgáltatásokkal.
Természetesen a gyerek-szállodaigazgatónak van „dolga” is, igazgatnia kell a szállodát!

BETEKINTÉST NYERHET A KULISSZÁK MÖGÉ

MEGTERVEZHETI A SÉFFEL A MENÜT

LEELLENŐRIZHETI  A SZOBÁKAT

KIVÁLASZTHATJA, HOGY MI LEGYEN A GYEREKPROGRAM!

Zsűri

Kolesár Krisztián

10 évig komolyzenei koncert-, turné- és fesztiválszervezéssel, valamint céges rendezvényszervezéssel foglalkozott. A Budapesti Őszi Fesztivál produkciós vezetője és több nagy budapesti fesztivál szervezője volt. Ezután saját kommunikációs és kreatív ügynökségét vezette, miközben a MÜPA stratégiai tanácsadója is volt. Több kulturális és turisztikai webes projekt elindítója. Az elmúlt években producerként, márka-startégiai tanácsadóként dolgozik csapatával nagyvállalatok és kisebb magyar márkák részére, valamint egy új, virtuális valósággal foglalkozó cég építésén dolgozik, melyben társalapító.

Nagy Judit

12 évig a Magyar televízió szerkesztő-műsorvezetője volt. Ezután saját csokoládémárkát alapított eNJé néven, és három limitált szériás kollekciót alkotott. Jelenleg beszéd- és előadástechnika trénerként, executive- és life-coach-ként dolgozik, emellett női vezetőknek szóló fejlesztő programokat állít össze. Számos rendezvény műsorvezetője, moderátora valamint rendszeresen vezet kerekasztal és pódium beszélgetéseket.

Maráczi Ágnes

Maráczi Ágnes a tisztadili.com Kft. ügyvezetője. Már 12 éve foglalkozik turisztikai animációval, 2011 óta saját cégén belül. A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi karán végezett,mint idegenforgalmi közgazdász. Főbb feladatait új "főnökétől" kapja jelenleg, a 23 hónapos Mátétól, de mellette igyekszik szerves része maradni a turizmusnak.

Gyetvainé Zováth Anikó

A KidsOasis társalapítója. Az Idegenforgalmi- és Vendéglátóipari Főiskola után szállodákban dolgozott értékesítési vezetőként, és bár évek óta közvetlenül nem a turizmusban tevékenykedett, folyamatosan követte az iparág fejlődését, kapcsolatban maradt szállodaiparral. A KidsOasis ötlete egyrészt személyes, másrészt szakmai indíttatásból született. Az előzetes felméréseink végül azt igazolták, hogy meg kellett teremtenie a szálláshelyek családbarát minősítési rendszerét, a KidsOasis-t."

Partnereink

A KIDSOASIS

Az új hazai minősítési rendszer, a KidsOasis elsődleges célja, hogy garantálja a szülők számára az adott szálláshely családbarát szolgáltatásainak minőségi színvonalát. Egy családbarát szálláshelynek felszereltségben, programokban, személyzetben is fel kell készülnie a családok igényeire. Dínóhusi, etetőszék és gyerekágy nem elegendő a családbarát címkéhez!
A csatlakozni kívánó szálláshelyeket nem önbevallás, hanem egy átfogó – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján vesszük fel a családbarát szálláshelyek rendszerébe.
Portálunkon a szálláshelyeket a családok szempontjából mutatjuk be, minősített szálláshelyek családi csomagajánlatai online foglalhatók, családi utazási blogunkban tippeket, tanácsokat adunk a családi utazásokhoz, értesülhettek a minősített szállodák újdonságairól, programjairól.
A CSALÁDot tartjuk mindannyian a legfontosabb értéknek, egy családi utazás minden családtag részére ÉLMÉNY kell, hogy legyen, a VENDÉGLÁTÁS alapismérvei pedig
véleményünk szerint a TÖRŐDÉS, GONDOSKODÁS, ODAFIGYELÉS, a gyermekkel utazók ennél is többet várnak:


OTTHONI KÉNYELEM A BABÁKNAK
KALAND ÉS JÁTÉK A NAGYOBBAKNAK
PIHENÉS ÉS FELTÖLTŐDÉS A SZÜLŐKNEK
KÜLÖNLEGES TÖRŐDÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK