Aktuális

Családi Wellness pihenés Hajdúszoboszlón!

 A Hotel Atlantis****superior immár 5 éve fogadja vendégeit szeretettel és részesíti őket a kikapcsolódás feledhetetlen élményében. Nem túlzás azt mondani, hogy összehozzuk a családokat, szülőket, nagyszülőket, kicsiket és nagyokat, hiszen nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást. Hisszük, hogy a legjobb dolog ezekben a wellness hétvégékben, nyaralásokban, hogy pihenés közben is együtt lehet végre a család. A mindennapi gondokat hátrahagyva élvezhetik egymás társaságát miközben minőségi wellness és kulináris élményekkel gazdagodnak. Ha pedig itt tartózkodásuk során úgy döntenek körülnéztek a környéken, Hajdúszoboszló is számos izgalmas lehetőséget kínál minden korosztálynak.  

Családi Wellness pihenés Hajdúszoboszlón!

 A szállodával szemben található Aqua Palace élményfürdőbe akár köntösben és papucsban is kényelmesen át lehet sétálni. Európa legnagyobb fürdőkomplexumának részeként az élményfürdő garantálja az egyedi kikapcsolódást, hiszen a 20 rendelkezésre álló medencéből a földszinten található 8 különböző korok világát idézi, míg az első szint egy vízi gyermek birodalom, bébi úszómedencével, gyermekjátszóval és csúszdás medencékkel.

Akik megismernék Hajdúszoboszló nevezetességeit, ki ne hagyják a Városnéző Nosztalgiavonat szolgáltatását! A félórás körutazás a nosztalgiavonaton kényelmes és egyben szórakoztató módja a város látványosságainak megismerésére.

Ha egyedül szeretnétek bebarangolni a várost, felfedezni a legjobb fagyizókat és játszótereket, a Bringóhintót nektek találták ki! Válasszatok kedvetek szerint az öt fajta hintó közül, melyek még fantázia nevekkel is el vannak látva, így akár Pinokkióval, Minnie-vel vagy Garfield-dal is körbe tekerhetitek az egész várost.

A programok száma végtelen, hiszen a bátrabbak találnak itt több kalandparkot is vagy paintball pályát, a száguldás szerelmesei kipróbálhatják a helyi gokart pálya lehetőségeit, de meglátogathatjátok a közelben található Hortobágyi Vadasparkot, horgászhattok, bringázhattok, a lényeg, hogy Hajdúszoboszlón biztosan nem fogtok unatkozni! Ha pedig a sok kaland már kimerítette a család összes tagját, a Hotel Atlantisban mindig kellemes pihenésre találtok!

Áprilistól egyedi családi csomagokkal bővítettünk ajánlatainkat, így most még kedvezőbb áron foglalhattok szállást Hajdúszoboszló egyetlen minősített családbarát szállodájába!

Hűségprogramunk