Aktuális

Húsvéti Kalandok a De la Motte kastélyban

Április 15-én, szombaton a De la Motte kastély indítja Noszvajon a húsvéti ünnepségek sorozatát. A késő barokk stílusban épült, csodaszép Észak-magyarországi kastély délelőtt 10 órától, délután 18 óráig várja a gyerekeket, felnőtteket, hogy együtt hangolódhassanak rá az ünnepi időszakra. 

Húsvéti Kalandok a De la Motte kastélyban

A különleges eseményre a kastély üzemeltetői egy új, játékos, gyerekeknek szóló (4-12 éves korú) kastélyvezetéssel is készültek, melynek címe „A De la Motte kastély szellemei”.  A program nagyjából 1,5 órás, előzetes bejelentkezés szükséges. A túra időpontokról és a jelentkezésről itt lehet informálódni. Az interaktív foglalkozás érdekessége, hogy a KidsOasissal való együttműködésben jött létre.

Egész napos nyuszi simogató, pónilovaglás, kézműves foglalkozások, ügyességi versenyek, filmvetítés és az Aranyszamár Bábszínház előadása is színesítik a napot, melyet árusok és a belépőjegy mellé járó ingyenes pohár limonádé és a méltán népszerű, helyi mini szilvás batyu tesznek tökéletessé.

Unatkozni, garantált, hogy senki nem fog! Sőt, az ügyesebbek kastélyos ajándékokat nyernek, ha kinyomozzák, hová tűnt el a De la Motte aranyszőrű báránykája!

A rendezvény belépődíjas. Noszvaji lakcímkártyáért 50% kedvezmény jár, a szomszédos Tündérkert Hotel és a szintén noszvaji Oxigén Hotel vendégei pedig ingyen kalandozhatnak az ősfás parkban és a kastélyban.

Elkésni lehetetlen: a sok színes program egész nap elérhető! Nyúlcipőt fel, irány Noszvaj! Teljen a húsvét is varázslatosan, legyen együtt a család!

Hűségprogramunk
Legyél te is gyerek szállodaigazgató!