Aktuális

Legyél Te is Gyerek Szállodaigazgató 2017: Íme a nyertesek!

Nagyon nehéz dolga volt a zsűrinek mert mindegyik pályázó  aranyosan, kedvesen, ügyesen mondta el hogyan képzel el egy igazi gyerekbarát szálláshelyet. A döntésnél a zsűri figyelembe vette, hogy a jelölt miként szemlélte a szállodavilágot és hogy szerinte mitől jó egy hotel működése. Minden gyermeket megpróbáltak  elképzelni  az igazgatói székben és szinte maguk előtt látták őket feladataik ellátása közben.

Legyél Te is Gyerek Szállodaigazgató 2017: Íme a nyertesek!

Fontos volt az is, hogy őszinte, vidám és mosolygós legyen a gyermek és persze az is számított, hogy milyen programokat talált ki. A zsűri  a döntésnél figyelembe vette azt is, hogy mennyire volt önálló munka a film elkészítése,  mennyire felkészülten állt vagy ült a kamera elé a pályázó,  ahogyan az is, hogy  mennyire beszélt választékosan.

Íme a 8 nyertes akik Gyereknapon kipróbálhatják magukat szállodaigazgatóként!

Különdíjat ajánlunk fel ANNA&SÁRI  pályázóinknak, akik az Oxigén Hotelben tölthetnek el 1 éjszakát (hétköznapi felhasználással)

Gratulálunk a nyerteseknek, mindenkivel személyesen felvesszük a kapcsolatot!

Köszönjük szépen mindenkinek a részvételt. A kiesőknek is ajándékkal szeretnénk kedveskedni. Mindenkinek Utazik a család! könyvet küldünk. Hamarosan új pályázattal jelentkezünk, kövessétek honlapunkat és Facebook oldalunkat.

Hűségprogramunk