MEGTALÁLTUK ORSZÁGJÁRÓ BLOGGERÜNKET! SŐT EGYBŐL KETTŐT!

A pénteki meghallgatáson a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, hiszen minden jelölt és családtagjaik jól teljesítettek, szimpatikusak voltak. Hosszas tanakodás után úgy döntöttek, hogy 2 pályázónak és családjának szavaznak bizalmat és osztják meg közöttük az Álom- másodállás díjat és a KidsOasis Országjáró Bloggere címet.

A NYERTESEK:

KOVÁCSNÉ GYÖNGY EVELYN (BEEP)
SZENTENDREI JUDIT (PÉCSI KALANDOROK)!

A nyertesek a KidsOasis országjárójaként lehetőséget kapnak arra, hogy a minősített 4-4 KidsOasis szálláshelyre 3-3 napra ellátogassanak, kipróbálják az összes szolgáltatást, és átéljék az igazán családbarát vendéglátás élményét. Mindezt ingyen! Természetesen a sok-sok kikapcsolódás mellett kötelezettségei is vannak a munkatársaknak! Minden utazásukról beszámolót kell írniuk a KidsOasis honlapon található blogba bejegyzés és videó formájában. Célunk, hogy a KidsOasis honlapján az utazó nagykövet kollégák és családjaik által megélt élményeken keresztül igazán izgalmas tartalommal szolgáljunk a belföldi utazás szerelmeseinek, rávilágítva arra, hogy mennyivel más olyan szálláshelyen pihenni, ahol a család minden tagjára gondolnak!

A MAGYAR TURIZMUS ZRT. FELAJÁNLÁSÁVAL KÜLÖNDÍJAT IS ÁTADUNK, AMINEK NYERTESE:
KOVÁCS-MIHÓCZA ORSOLYA (BARANGOLÓ CSALÁD)!

Nyereményük 3 db családi hétvége ősszel teljes ellátással, programokkal, a hivatal "Fenntartó család" kezdeményezése keretén belül. A nyertes család a Nyugat- Dunántúli Régióban turisztikai szolgáltatásokat próbálhat ki, feladatuk azok bemutatása, blogolás, videók készítése. Rajtunk keresztül szeretnénk bemutatni a Fenntartható turizmus legfontosabb elveinek működését a gyakorlatban, a szezonhosszabbítást, a környezetbarát és közösségi közlekedési eszközök használatát, a zöld szállodák előnyben részesítését, a helyi termelőktől történő vásárlást, az egyedi és az autentikus élmények, az apró csodák megélését.

 

Mindenkinek köszönjük a részvételt, a tisztességes versenyt! Kérjük, hogy kövessétek nyomon Országjáró Bloggereink bejegyzéseit a blog oldalon

GRATULÁLUNK! A SZAVAZATOK ALAPJÁN A MÁSODIK FORDULÓBA JUTOTTATOK!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A SOK-SOK SZAVAZATOT.
KISORSOLTUK A SZAVAZÓK KÖZÜL A NYERTEST. A 3 ÉJSZAKÁS CSALÁDI KIKAPCSOLÓDÁS NYERTESE:

SZEŐKE KATA

GRATULÁLUNK!

KISÉRJÉTEK TOVÁBBRA IS FIGYELEMMEL A VERSENYT A FACEBOOKON!

MÉG TART A NYÁR. VÁLASSZ CSALÁDBARÁT SZÁLLÁST, OLVASS UTAZÁSI ÖTLETEKET A KIDSOASIS-ON!

 

Miről szól a pályázat?

Ti is álmodoztatok már arról, hogy milyen lehet olyan munkát végezni, ami állandó örömforrás, minden nap egy élmény belekezdeni a munkafolyamatba. Egy szóval: álomállás! A KidsOasis ha álomállást nem is, de álom-másodállást tud biztosítani!

Keressük azokat a lelkes, kommunikálni szerető, közösségi felületeket is használó, családjával aktív, utazgatós, belevaló, minimum 1, 0-16 év közötti gyermekkel bíró anyukákat vagy apukákat, akik örömmel vállalnák el a KidsOasis Álom-másodállását.

A tét nagy! A KidsOasis országjárójaként lehetőséget kap arra, hogy több hónapon keresztül a már minősített 8 KidsOasis szálláshelyre családjával ellátogasson, ott átélje az igazán családbarát vendéglátás élményét, mindezt ingyen!

1
Készíts egy meggyőző bemutatkozó videót!
2
Nyerj
Utazgass a KidsOasisal
3
HÓNAPOKON KERESZTÜL UTAZGASS A CSALÁDODDAL!
4
Blogolj az élményeidről!

Pályázat

Hogyan jelentkezhetek a KidsOasis Álom-Másodállásra?

  1. Készítsd el maximum 1 perces, a közönséget, illetve zsűrit is meggyőző bemutatkozó videódat a családodról, telefonoddal vagy kamerával! Miért Ti vagytok a legalkalmasabbak arra, hogy a KidsOasis országjárói legyetek? Figyelj a játékszabályzatban megadott szempontokra!

  2. A jelentkezési lap kitöltésével egy időben töltsd fel videódat vagy annak youtube linkjét, legkésőbb 2015. július 15-én éjfélig. Az első 10 jelentkezőnek Demcsák Zsuzsa Konyha, tündérek című dedikált könyvet postázunk ki. 

  3. Buzdítsd családtagjaidat, rokonaidat, barátaidat és ismerőseidet, hogy szavazzanak rád 2015. július 19-én éjfélig! Nagy a tét, hiszen az első 10 legtöbb közönségszavazatot elnyerő jelölt kerül be a második meghallgatásra.

    A szavazók között július 20-án kisorsolunk 1 darab, 3 éjszakás  valamely KidsOasis minősített családbarát szálláshelyen eltöltendő 2 felnőtt és 2 gyerek részére szóló családi kikapcsolódást!

  4. Nincs más dolgod, mint izgatottan várni, hogy vajon bekerültél-e a 2. körbe! Amennyiben az első 10 legtöbb közönségszavazatot elnyert jelölt között vagy, akkor emailben és telefonon értesítünk, és vár a zsűri!

  5. A második körre behívott jelöltek között a zsűri választja ki azt a személyt, aki elnyeri a KidsOasis Álom-Másodállást és több hónapon keresztül családjával együtt élvezheti a munkával járó nyereményt!

Fontos! A jelentkezés előtt olvasd át alaposan a játékszabályzatot!

FONTOS IDŐPONTOK

 

Jelentkezés és videó feltöltése június 1., 00:00 - július 15., 24:00

Közönségszavazás: június 8., 00:00 - július 19., 24:00

1. körös eredményhirdetés, szavazók közötti sorsolás: július 20.

2. körös "interjúk": július 20 - 25.

Eredményhirdetés: július 28.

KidsOasis Álom-Másodállás időszak (utazgatás a családdal, élménybeszámoló blog formájában) augusztus 1 – november 15.

Zsűri

Fazekas Kira

Főszerkesztő MediaWorks Hungary

2005 márciusától a Blikk Nők Magazin és márkakiterjesztéseinek főszerkesztője. 2006-tól irányítása alá tartoznak a Tina magazinok, majd a portfólióhoz csatlakozó Pink.hu, Ínyenc és Édes Élet és Buci Maci kiadványok. A Mediaworks létrejöttével a női lapok csapata Fazekas Kira vezetésével átvette a Fanny és márkakiterjesztéseinek, a print és online Lakáskultúra, és két népszerű portál, a Mindmegette és az Astronet készítését, emellett folytatja az Ínyenc, Édes élet és Test és Lélek magazinok szerkesztését.

Hadas Kriszta

Újságíró, Szerkesztő-riporter, műsorvezető

Kétgyermekes anya, mostanában egy 20 részes dokumentum sorozatot forgat, melyben várandós anyák életét követi, ott van a szüléseken, és a gyermekágyas időszakukban is. Általuk, megtapasztalta, és persze a saját élete miatt is tudja, milyen gyorsan elmúlik a mézédes gyerekkor. Pont ezért nagyon fontos a számára, hogy legyenek olyan órák, napok, hetek, amikor csak és kizárólag a család egymásra figyel, mert ezek az igazán pótolhatatlan élmények. Ha tehetik, felpakolják a családot, és egy hétvégére kiruccannak valahová. Oda, ahol elmosogatnak helyette, ahol nem kell főzni, ahol mindkét gyereke jól érzi magát.

Mártonné Máthé Kinga

Magyar Turizmus Zrt. Belföldi igazgató

 

Két (nagy)gyermekes édesanya, lánya most érettségizik, fia két év múlva fog. Végzettsége szerint jogi szakokleveles közgazdász, a Magyar Turizmus Zrt. belföldi igazgatójaként dolgozik. Büszke arra, hogy a cég ezen igazgatóságán dolgozik a legtöbb édesanya és édesapa, a "belföldi" gyerekek száma 64, úgyhogy több turistabuszt is megtöltenének, ha együtt pihenni indulnánk Munkája során nagyon fontosnak tartja, hogy kollégái szakmai kiteljesedési lehetőségük mellett időt szánhassanak a családjaikra is. 

Vida Ágnes

pszichológus Gazdagmami, Kismamablog.hu

A Forbes szerint az 50 legbefolyásosabb magyar nő egyike, a havi 250 000 olvasóval büszkélkedő Kismamablog.hu szerzője, a Facebookon 170 ezren követik az írásait nap, mint nap.

A Babapszichológia és az Anyapszichológia című könyvek szerzője. Blogja 2011-ben, a HVG Goldenblog szavazásán elnyerte a legjobb szakértői blog címet, Anyapszichológia című könyve pedig 2014-ben az Év Ismeretterjesztő Könyve lett. Ági 2 kisfiú édesanyja.

Dr. Puczkó László

Turisztikai szakértő, a BKF Turizmus, Szabadidő és Szálloda Intézetének vezetője, a KidsOasis társtulajdonosa

László a gyógy - és wellnessturizmus egyik legelismertebb nemzetközi szaktekintélye, állandóan úton van, a világ minden pontjára hívják előadóként. Folyamatosan oktat itthon és külföldön, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Turizmus, Szabadidő és Szálloda Intézetének intézetvezető docense. Tanácsadóként számos hazai turisztikai projektben vesz részt. A KidsOasis - minősített családbarát szálláshelyek védjegyrendszer szakmai igazgatója. Büszke apuka, két kisfiú édesapja.

Nyeremény

A nyertes a KidsOasis országjárójaként lehetőséget kap arra, hogy a belföldön már minősített 8 KidsOasis szálláshelyre több hónapon keresztül, 3-3 napra ellátogasson, kipróbálja az összes szolgáltatást, és átélje az igazán családbarát vendéglátás élményét. Mindezt ingyen!
Természetesen a sok-sok kikapcsolódás mellett kötelezettségei is vannak a munkatársnak! Minden utazásáról beszámolót kell írnia a KidsOasis honlapon található blogba bejegyzés és videó formájában. Célunk, hogy a KidsOasis honlapján az utazó nagykövet kolléga és családja által megélt élményeken keresztül igazán izgalmas tartalommal szolgáljunk a belföldi utazás szerelmeseinek, rávilágítva arra, hogy mennyivel más olyan szálláshelyen pihenni, ahol a család minden tagjára gondolnak!

Partnerek

Alföld Gyöngye Hotel


 Orosháza

Az 50 hektáros ősparkban elhelyezkedő szálloda remek választás egy családi utazásra, az év bármely szakaszán. A játszókuckó a kisebbeknek kínál számos játéklehetőséget, a nagyobbak pedig a játéktermet és a kalandparkot fedezhetik fel. Ha ide látogattok a családdal, a gyopárosfürdői Park-és Élményfürdőt érdemes kipróbálni.

Megnézem

Hotel Aquarell

Cegléd

A ceglédi termálfürdővel szemben lévő szálloda, igényes wellness részleggel. A többtermes Mókaland játszóház reggeltől estig várja a gyerekeket, csak kövessétek a tappancsokat! Tiniszoba, moziszoba, kreatív, tematikus programok kicsiknek-nagyoknak egyaránt. Itt található az ország legnagyobb szállodai Lego készlete! Babaúszás, babanapok várják a legkisebbeket.

Megnézem

Hotel Atlantis

Hajdúszoboszló

A szájhagyományok szerint alapvető az, hogy az okos asszony finom falatokkal, a hasán keresztül fogja meg az urát... - kulináris élvezetek, ételkülönlegességek várják a családokat a modern, elegáns szállodában, az Aqua Palace élményfürdő szomszédságában. Játszószoba, hétvégeken, szünetekben gyerek és családi programok. Saját wellness részleg élménymedencével, kis gyerekmedencével.

Megnézem

Kehida Family Resort

Kehidakustány

Tágas, modern családi apartmanok. A Mókaland játszószoba sok-sok játékkal, foglalkozásokkal. Babák és gyerekek számára játszósarok a reggeliző helyiségben. A tinik sem unatkozhatnak: club szoba csocsóval, biliárddal, play station-nel. A Kehida Thermál Fürdő a szálloda közvetlen közelében található, de a hotel wellness részlege is élményfürdővel, pezsgőfürdővel és szaunákkal felszerelt.

Megnézem

Malomkert Panzió

Nagybörzsöny

A panzió 3 éve épült, a tulajdonos maga is nagycsaládos, így saját tapasztalatait is belevitte a panzió kialakításába. Nagy családi apartmanok, akár 4-5 gyermekkel érkező családok is kényelmesen elférnek. Kedvező árak. Játszósarok, babafelszerelések, játszótér. A falu nevezetességei, a Börzsöny hegység kirándulóútvonalai, az erdei kisvasút bőséges programot kínálnak a családoknak több napra is.

Megnézem

Oxigén Hotel Family & Spa

Noszvaj

Gyermek és bababarát hotel 100+1 gyerekbarát szolgáltatással, egész hetes baba, gyermek és felnőtt animációval, több játszóházzal, családi wellness birodalommal, számos szabadtéri játék és sportlehetőséggel, gyermek all inclusive ellátással. Minden babafelszerelés adott, így otthoni kényelmet biztosíthatunk a legkisebbeknek is. Páfrány, a dínó, aki a szállodában lakik, imádja a kalandokat meg a gyerekeket.

Megnézem

Tisza Balneum Thermal Hotel

Tiszafüred

A szálloda közvetlenül a Tisza - tó partján található meseszép kilátással a tóra. Nagyméretű családi appartmanok, kétszintes appartmanházak. Teljesen új mesefigurás játszószoba rengeteg játékkal. Hétvégén és szünetekben gyermekanimáció és családi programok. Tartalmas aktív kikapcsolódás az egész családnak: Kalandsziget a Tisza- tó közepén mászótoronnyal, 140 akadállyal, csónakkikötő, horgászstég. Saját wellness részleg.

Megnézem

Velence

Velence Resort & Spa

Velence

Egyszerre tó, élményfürdő és szálloda, ahol Ele Fülöppel is találkozhattok. A játszószoba, a Dzsungel ház, a Kresz-pálya, a gyermekbarát eszközök, a gyereksvédasztal, a gyermekmedencék, a tóparti játszótér, az animációs programok, a Ringató foglalkozások, sport és programlehetőség mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a családok élményekkel teli napokat töltsenek a szállodában.

Megnézem

Kiemelt támogatók

Támogatók

KIDSOASIS

Az új hazai minősítési rendszer, a KidsOasis elsődleges célja garantálni a szülők számára az adott szálláshely családbarát szolgáltatásainak minőségi színvonalát. Egy családbarát szálláshelynek felszereltségben, programokban, személyzetben is fel kell készülnie a családok igényeire. Dinohusi, etetőszék és gyerekágy nem elegendő a családbarát címkéhez!

A csatlakozni kívánó szálláshelyeket nem önbevallás, hanem egy átfogó – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján vesszük fel a családbarát szálláshelyek rendszerébe.

Portálunkon a szálláshelyeket a családok szempontjából mutatjuk be, minősített szálláshelyek családi csomagajánlatai online foglalhatók, családi utazási blogunkban tippeket, tanácsokat adunk a családi utazásokhoz, értesülhettek a minősített szállodák újdonságairól, programjairól.

A CSALÁDot tartjuk mindannyian a legfontosabb értéknek, egy családi utazás minden családtag részére ÉLMÉNY kell, hogy legyen, a VENDÉGLÁTÁS alapismérvei pedig véleményünk szerint a TÖRŐDÉS, GONDOSKODÁS, ODAFIGYELÉS, a gyermekkel utazók ennél is többet várnak: 


OTTHONI KÉNYELEM A BABÁKNAK
KALAND ÉS JÁTÉK A NAGYOBBAKNAK
PIHENÉS ÉS FELTÖLTŐDÉS A SZÜLŐKNEK
KÜLÖNLEGES TÖRŐDÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK