Az 1. kör győztesei

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A RECEPTEKET!

MEGSZÜLETETT A ZSŰRI DÖNTÉSE, AZ 5 DÖNTŐS, AKI RÉSZT VEHET A DECEMBER 4-i FŐZŐDÉLUTÁNON ÉS MEGMÉRKŐZHET AZ EGÉSZSÉGFALÓK CÍMÉRT:

NICOLE - Puliszka pipi csiberagu fészekben, fürjtojással

SZILVI - Bulgur saláta grillezett zöldségekkel

ANNA - Töltött sütőtök

JUDIT- Töltött édesburgonya

ZSU- „Mindent bele” – Erdei gombás, paradicsomos madárfészek

Különdíjasként továbbjutott:

ÉVA - Mini pizza

Gratulálunk! Hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot!

Pályázat

Szerettek a konyhában együtt főzőcskézni a családdal? Fontos az egészség, hogy minden nap sok zöldséget és gyümölcsöt egyetek? Válogatós a gyerek, de van olyan főétel receptetek, aminek még ő sem tud ellenállni?! Akkor a KidsOasis Egészségfalók pályázat nektek szól!      

A KidsOasis célja, hogy felhívja a figyelmet az egészség fontosságára még azokban az élethelyzetekben is, amikor a család úton van, pihen és nyaral. Ezzel a céllal hirdeti meg Egészségfalók a konyhában – Így eszünk mi! egészséges receptpályázatát.

Keresik azokat a lelkes, főzni szerető, közösségi felületeket is használó, családjával aktív életet élő, belevaló anyukákat és/vagy apukákat, akik örömmel nyernék el a KidsOasis Egészségfalók címet és a családi wellness pihenést.

1
Írd le a család kedvenc, egészséges főételének receptjét!
2
Készítsd el a főételt, tálald kreatívan és fényképezd le! Ne fejtsd el, hogy gyereknek is készül!
3
Töltsd fel a receptet és a fotót ide!
4
Gyűjtsd a szavazatokat, drukkolj, hogy a családoddal bekerülj az 5 döntős közé, akik összemérhetik tudásukat egy főzőiskolában!

Hogyan jelentkezhetek a KidsOasis Egészségfalók pályázatra?

1. Készítsd el a család kedvenc, egészséges főételének receptjét. Meríts ötleteket az OKOSTÁNYÉR© alkalmazásból, illetve a családbarát szálláshelyek séfjeinek receptjeiből! Recepteddel megnyerheted a 3 éjszakára szóló családi wellness pihenést, valamint a KidsOasis Egészségfaló díjat. Fontos, hogy a főétel és a tálalás is gyerekbarát és kreatív legyen!

2. A regisztráció után gépeld be és töltsd fel az elkészített főétel receptjét és fotóját (maximum 5 MB), legkésőbb 2017. november 12-ig. Egy pályázó csak egy recepttel jelentkezhet.

3. Buzdítsd családtagjaidat, rokonaidat, barátaidat és ismerőseidet, hogy szavazzanak rád 2017. november 12-ig!  A tét nagy, hiszen az első 15 legtöbb közönségszavazatot kapó pályázó közül választja ki a Mautner Zsófi által vezetett szakmai zsűri az 5 döntős családot.

4. Nincs más dolgod, mint izgatottan várni, hogy vajon bekerültél-e a döntőbe! Amennyiben a zsűri kiválasztott, akkor telefonon értesítünk és vár a döntő!

5. A döntőbe hívott jelöltek a budapesti Kitchen Factory főzőiskolában mérhetik össze tudásukat, családjuk segítségével. A végső megmérettetés során a zsűri választja ki azt a személyt és családot, aki elnyeri a KidsOasis Egészségfalók címet és a vele járó fantasztikus nyereményt!

 

 

 

Fontos időpontok

Regisztráció és fotó feltöltése: 2017. szeptember 11 - november 12. között.

Közönségszavazás: 2017. szeptember 11 - november 12. között.

1. körös eredményhirdetés, 5 döntős kiválasztása 2017. november 20-án.

Döntő, eredményhírdetés: 2017. december 4-én, hétfőn, Budapesten.

Mit nyerhet az első, a második és a harmadik helyezett?

Kattints ide a NYEREMÉNYÉRT.

Fontos! A regisztráció előtt olvasd át alaposan a pályázati feltételeket és szabályzatot!

Zsűri

Mautner Zsófi

Mautner Zsófi

2005-ben még diplomataként kezdte el írni a Chili & Vanília gasztroblogot a szabadidejében. 2009-ben végleg pályát váltott, és azóta már hivatásszerűen foglalkozik a gasztronómiával. Tizenegy nagysikerű szakácskönyv szerzője. Vezetett már televíziós műsort és számos országban tart főzőbemutatókat a magyar konyhával kapcsolatban. Amit főz: határtalan házi koszt, fűszerrel és sok színnel.

Bernáth József

Karrierje kezdetén Lyonban, Nicolas Le Bec konyháján szerzett gyakorlatot, majd másfél év után Londonban folytatta, a világ legtöbb Michelin-csillagjával rendelkező Joel Robuchon éttermében. Televíziós felkérés hatására jött haza és közben megjelentetett három szakácskönyvet is. A ’Szörnyen jó szakácskönyv’ főleg a kicsiknek szól, és egészséges alapanyagból készülő, de a gyerekek számára is szerethető receptek kaptak benne helyet.

 

 

Kubányi Jolán

Kubányi Jolán

A Magyar Dietetikus Országos Szövetségének elnöke, MSc fokozatot szerzett táplálkozástudományi szakember. Számos táplálkozással kapcsolatos szakkönyv és cikk szerzője, valamint lektora. Az Emberi Erőforrások Minisztere által adományozott Pro Sanitate-díjnak, a Magyar Táplálkozástudományi Társaság Sós József Emlékérmének, valamint a Magyar Atherosclerosis Társaság Pro Dietetica Metabolica díjainak birtokosa.

Gyetvainé Zováth Anikó

A KidsOasis megalapítója, tulajdonosa, idegenforgalmi közgazdász. Az Idegenforgalmi- és Vendéglátóipari Főiskola után szállodákban dolgozott értékesítési vezetőként, és bár évek óta közvetlenül nem a turizmusban tevékenykedett, folyamatosan követte az iparág fejlődését, kapcsolatban maradt szállodaiparral. A KidsOasis ötlete egyrészt személyes, másrészt szakmai indíttatásból született. A családot tartja a legfőbb értéknek, azon dolgozik, hogy a turizmusban is meghatározó legyen a családbarát szemlélet. 4 gyermek édesanyja, így szakmai és személyes tapasztalatait is beleépíti a családi utazásokat segítő minősítő rendszer és portál fejlesztésébe.

Nyeremények

1. helyezett 3 éjszakás családi wellness az egyik 4 szélforgós KidsOasis hotelben + Egészségfalók díj trófea + egyes KidsOasis szállodák felvehetik étlapjukra a nyertes főételt

2. helyezett 3 éjszakás pihenés a 3 szélforgós minősítésű Malomkert Panzióba

3. helyezett sous vide szett ( sous vide gép+ vákuumozó gép+ tasakok),

4-5. helyezett  KidsOasis ajándékcsomag (3 db Utazik a család meseútikönyv, 3 csomag Funimation kreatív csomag, 1 db pléd)