A PÁLYÁZAT NYERTESEI

Nagyon nehéz dolga volt a zsűrinek mert mindegyik pályázó  aranyosan, kedvesen, ügyesen mondta el hogyan képzel el egy igazi gyerekbarát szálláshelyet.

A döntésnél a zsűri figyelembe vette, hogy a jelölt miként szemlélte a szállodavilágot és hogy szerinte mitől jó egy hotel működése. Minden gyermeket megpróbáltak  elképzelni  az igazgatói székben és szinte maguk előtt látták őket feladataik ellátása közben.

Fontos volt az is, hogy őszinte, vidám és mosolygós legyen a gyermek és persze az is számított, hogy milyen programokat talált ki. A zsűri  a döntésnél figyelembe vette azt is, hogy mennyire volt önálló munka a film elkészítése,  mennyire felkészülten állt vagy ült a kamera elé a pályázó,  ahogyan az is, hogy  mennyire beszélt választékosan.

Íme a 8 nyertes akik Gyereknapon kipróbálhatják magukat szállodaigazgatóként!

GRÉTA - Jufa Vulkán Fürdő Resort

FANNI&BENI - Thermal Hotel Visegrád

 JANKA - Oxigén Hotel Family & Spa

KITTI - Tisza Balneum Thermal Hotel

BALÁZS - Hotel Piroska

MATYI - Hotel Atlantis

NT JANKA - Zsályaliget

FANNI - Velence Resort & Spa

Különdíjat ajánlunk fel ANNA&SÁRI  pályázóinknak, akik az Oxigén Hotelben tölthetnek el 1 éjszakát (hétköznapi felhasználással)

 

Gratulálunk a nyerteseknek, mindenkivel személyesen felvesszük a kapcsolatot!

Köszönjük szépen mindenkinek a részvételt. A kiesőknek is ajándékkal szeretnénk kedveskedni. Mindenkinek Utazik a család! könyvet küldünk. Hamarosan új pályázattal jelentkezünk, kövessétek honlapunkat és Facebook oldalunkat.

 Közönségszavazás nyertesei

Köszönjük a sok szavazatot amit a gyerek szállodaigazgató kampányra beérkezett filmekre adtatok le.

Azt ígértük, hogy kettő KidsOasis ajándékcsomagot sorsolunk ki a lelkes szavazók között úgyhogy sorsoltunk.

Ezúttal  GUBÁNÉ PAPP ANGÉLA és  DERVARICSNÉ REGGEL ANIKÓ örülhet, mert nekik küldjük el a nyereményt.

Kérünk benneteket, hogy írjátok meg címeteket! Mindenkinek köszönjük az aktív részvételt!

Hamarosan kiderül ki lehet az a 8 kisgyerek aki beülhet a szállodaigazgatói székbe gyereknapon.

GYerekigazgató pályázat

Miről szól a pályázat?

Ha bepillantanál egy szálloda színfalai mögé,
Ha szívesen kipróbálnád magad szállodaigazgatóként,
Ha van ötleted, hogy mitől lehet egy szálloda gyerekbarát,


AKKOR JELENTKEZZ TE IS GYEREK-SZÁLLODAIGAZGATÓNAK, MI SEGÍTÜNK ELHELYEZKEDNI!

Egy perces videóban mondd el, hogy szerinted milyen egy gyerekbarát szálloda, mit tennél, ha Te lennél az igazgató! Ha Téged választ a közönség és a zsűri, akkor
 Gyermeknapon te lehetsz a  szállodaigazgató a KidsOasis - minősített családbarát szálláshelyek egyikén!

Gyerek szallodaigazgató

HOGYAN JELENTKEZHETSZ A KIDSOASIS – GYEREK SZÁLLODAIGAZGATÓ POZÍCIÓRA?

A pályázat menete

  • Ha elmúltál 6 éves, de még nem töltötted be a 14-et, akkor készíts egy maximum egy perces videót, amiben jelentkezel a Gyerek Szállodaigazgató címre és elmondod, hogy szerinted milyen egy gyerekbarát szálloda, mit tennél, ha Te lennél az igazgató. Figyelj a játékszabályzatban megadott szempontokra!

  • Töltsd fel a videódat, vagy annak youtube linkjét a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével egyidőben, legkésőbb 2017. május 7-én éjfélig. 

  • Bíztasd családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet, hogy szavazzanak rád, 2017. május 10. éjfélig! Az első 20 legtöbb szavazatot gyűjtő jelölt bekerül a második körbe.

    A szavazók között kisorsolunk 2 KidsOasis ajándékcsomagot!
  • Olvassátok híreinket, kövessetek Facebookon, hogy értesüljetek folyamatosan a friss hírekről a Gyerek Szállodaigazgatók kiválasztásával kapcsolatban! A 20 legtöbb szavazatot gyűjtött jelöltet értesítjük, hogy bekerült a második körbe.

  • A második körben a zsűri választja ki azokat, akik elnyerik a Gyerek Szállodaigazgató címet, és elutazhatnak családjukkal egy hétvégére a KidsOasis – minősített családbarát szálláshelyek egyikére Gyermeknapon és átvehetik az irányítást!

Fontos időpontok

Videók feltöltésemárcius 15-től május 7-ig
Közönségszavazásmárcius 20-tól május 10-ig
Első körös eredményhírdetés és a szavazók közötti sorsolásmájus 12.
Második kör - A zsűri kiválasztja a nyerteseketmájus 10-től május 15-ig
Eredményhirdetés és a nyertesek értesítésemájus 16.
Gyerek Szállodaigazgató elfoglalja a pozícióját (elutazik a családjával a KidsOasis szálláshelyek egyikére)május 26-28

 

 

Fontos! Jelentkezés előtt olvasd el a JÁTÉKSZABÁLYZATOT!

Nyeremény

A kiválasztott igazgatók eltölthetnek a KidsOasis – minősített családbarát szálláshelyek
egyikén egy hétvégét családjukkal, félpanziós ellátással, ingyenes wellness szolgáltatásokkal.
Természetesen a gyerek-szállodaigazgatónak van „dolga” is, igazgatnia kell a szállodát!

BETEKINTÉST NYERHET A KULISSZÁK MÖGÉ

MEGTERVEZHETI A SÉFFEL A MENÜT

LEELLENŐRIZHETI  A SZOBÁKAT

KIVÁLASZTHATJA, HOGY MI LEGYEN A GYEREKPROGRAM!

Zsűri

Kolesár Krisztián

10 évig komolyzenei koncert-, turné- és fesztiválszervezéssel, valamint céges rendezvényszervezéssel foglalkozott. A Budapesti Őszi Fesztivál produkciós vezetője és több nagy budapesti fesztivál szervezője volt. Ezután saját kommunikációs és kreatív ügynökségét vezette, miközben a MÜPA stratégiai tanácsadója is volt. Több kulturális és turisztikai webes projekt elindítója. Az elmúlt években producerként, márka-startégiai tanácsadóként dolgozik csapatával nagyvállalatok és kisebb magyar márkák részére, valamint egy új, virtuális valósággal foglalkozó cég építésén dolgozik, melyben társalapító.

Nagy Judit

12 évig a Magyar televízió szerkesztő-műsorvezetője volt. Ezután saját csokoládémárkát alapított eNJé néven, és három limitált szériás kollekciót alkotott. Jelenleg beszéd- és előadástechnika trénerként, executive- és life-coach-ként dolgozik, emellett női vezetőknek szóló fejlesztő programokat állít össze. Számos rendezvény műsorvezetője, moderátora valamint rendszeresen vezet kerekasztal és pódium beszélgetéseket.

Maráczi Ágnes

Maráczi Ágnes a tisztadili.com Kft. ügyvezetője. Már 12 éve foglalkozik turisztikai animációval, 2011 óta saját cégén belül. A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi karán végezett,mint idegenforgalmi közgazdász. Főbb feladatait új "főnökétől" kapja jelenleg, a 23 hónapos Mátétól, de mellette igyekszik szerves része maradni a turizmusnak.

Gyetvainé Zováth Anikó

A KidsOasis társalapítója. Az Idegenforgalmi- és Vendéglátóipari Főiskola után szállodákban dolgozott értékesítési vezetőként, és bár évek óta közvetlenül nem a turizmusban tevékenykedett, folyamatosan követte az iparág fejlődését, kapcsolatban maradt szállodaiparral. A KidsOasis ötlete egyrészt személyes, másrészt szakmai indíttatásból született. Az előzetes felméréseink végül azt igazolták, hogy meg kellett teremtenie a szálláshelyek családbarát minősítési rendszerét, a KidsOasis-t."

Partnereink

A KIDSOASIS

Az új hazai minősítési rendszer, a KidsOasis elsődleges célja, hogy garantálja a szülők számára az adott szálláshely családbarát szolgáltatásainak minőségi színvonalát. Egy családbarát szálláshelynek felszereltségben, programokban, személyzetben is fel kell készülnie a családok igényeire. Dínóhusi, etetőszék és gyerekágy nem elegendő a családbarát címkéhez!
A csatlakozni kívánó szálláshelyeket nem önbevallás, hanem egy átfogó – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján vesszük fel a családbarát szálláshelyek rendszerébe.
Portálunkon a szálláshelyeket a családok szempontjából mutatjuk be, minősített szálláshelyek családi csomagajánlatai online foglalhatók, családi utazási blogunkban tippeket, tanácsokat adunk a családi utazásokhoz, értesülhettek a minősített szállodák újdonságairól, programjairól.
A CSALÁDot tartjuk mindannyian a legfontosabb értéknek, egy családi utazás minden családtag részére ÉLMÉNY kell, hogy legyen, a VENDÉGLÁTÁS alapismérvei pedig
véleményünk szerint a TÖRŐDÉS, GONDOSKODÁS, ODAFIGYELÉS, a gyermekkel utazók ennél is többet várnak:


OTTHONI KÉNYELEM A BABÁKNAK
KALAND ÉS JÁTÉK A NAGYOBBAKNAK
PIHENÉS ÉS FELTÖLTŐDÉS A SZÜLŐKNEK
KÜLÖNLEGES TÖRŐDÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK