PILLANATKÉPEK

 Köszönjük szépen a beérkezett, színvonalas pályázatokat.

 

Megszületett  a zsűri döntése!

 

  1. helyezett: Csengő barackok – Ványi Sarolta Lilla
  2. helyezett: Biciklivel a Balatonnál – Szabó Dorottya
  3. helyezett megosztva : Családi nyaralás a Balatonon- Komlósi Sára és Kalandparkban jártam – Fehér Zsombor János

 

Gratulálunk a nyerteseknek! Küldjük a nyereményeket!

 

A pályázat lezárult!

Köszönjük szépen szavazataitokat. Megtörtént a sorsolás a szavazók között.

A KidsOasis ajándékcsomag nyertese: Somosiné Albert Anna

A Manó könyvek ajándékcsomag nyertese : Tarr- Gilcs Nikolett

 

Gratulálunk!

 

A Manó Könyvek Kiadó és a KidsOasis közös pályázata 5-10 éves gyermekek részére!

Tavaly nagy sikerrel debütált Utazik a család című mesekönyv-sorozatunk első kötete, az Irány a Balaton! Az idei Könyvfesztiválra új kötettel készülünk. Ez alkalomból egy utazási pályázatot hirdetünk meg nektek.

Készíts egy fényképet vagy rajzot legkedvesebb magyarországi, családi utazással kapcsolatos pillanatodról és írj hozzá egy élménybeszámolót!

HOGYAN JELENTKEZHETTEK A Pillanatképek pályázatra?

Pillanatképek
  1. Készíts egy ötletes fényképet,  vagy egy kreatív rajzot egy olyan pillanatról, amit a családoddal éltél át valamelyik utazásotok alkalmával! Ha tudsz már írni, akkor alkoss egy rövid (de minimum 1000 karakteres) élménybeszámolót. Ha még nem tudsz írni, diktáld le történetedet szüleidnek vagy nagyobb testvérednek, hogy ők írják le és küldjék el helyetted! Figyelj a játékszabályzatban megadott szempontokra!

  2. jelentkezési lap kitöltésével egy időben töltsd fel a fényképet / rajzot és az írást! Buzdítsd családtagjaidat, rokonaidat, barátaidat és ismerőseidet, hogy szavazzanak rád. A pályázatok benyújtására és a szavazatok gyűjtésre 2017.06.02-án éjfélig van lehetőséged. Ha sikerült összegyűjtened legalább 50 szavazatot, máris bekerültél a döntőbe.

  3. A döntős jelöltek között a zsűri választja ki azt a személyt, aki elnyeri a fődíjat vagy a könyvcsomagokat. 


Fontosabb időpontok

Első körös eredményhirdetés, a szerzett szavazatok közzététele és a szavazók közötti sorsolás időpontja: 2017. június 2., melynek eredményeit itt a honlapon láthatjátok. 

A szavazók között kisorsolunk 1 darab KidsOasis ajándékcsomagot és 1 darab Manó könyvek ajándékcsomagot.

Eredményhirdetés és díjátadó: 2017. június 8-12-én az Ünnepi könyvhéten és Gyermekkönyvfesztiválon

Zsűri

A beküldött pályázatok közül egy 3 tagú zsűri választja ki a legjobbakat, akik értékes ajándékokat
nyerhetnek, a fődíj pedig egy családi utazás!

 

Gyetvainé Zováth Anikó

Gyetvainé Zováth Anikó

A KidsOasis megalapítója, tulajdonosa, idegenforgalmi közgazdász. A családot tartja a legfőbb értéknek, azon dolgozik, hogy a turizmusban is meghatározó legyen a családbarát szemlélet. 4 gyermek édesanyja, így szakmai és személyes tapasztalatait is beleépíti a családi utazásokat segítő minősítő rendszer és portál fejlesztésébe.

Csapody Kinga

Csapody Kinga

Több mint öt éve a Manó Könyvek Kiadó főszerkesztője. Volt már középiskolai tanár és mentor, moderátor és szervező, újságíró és fotós, szerkesztő és szerző is, rendezvényszervező, sajtó- és PR manager is. Számos könyve jelent meg:  például három családi beszélgetőkönyv: Tesó lettem! - avagy miért és mire jó a kistesó, és a Jó gyerek lettem! - avagy miért és mire jó a felnőtt, valamint a Szuper napom lett! - avagy minden napban van valami jó. Tavaly a KidsOasis-szal közös együttműködésben  született meg az  Utazik a család sorozat első kötete, amelyben a Balatonhoz utazik a képzeletbeli család. A mesés gyerekútikönyv bemutatja, hogy mit érdemes megnézni a gyerekekkel a Balaton körül. Kinga legfőképp azért mégis a négyéves Noel anyukája.   

Szalma Edit

Szalma Edit

A Magyar Iparművészeti Főiskolán (ma: MOME) végezte tanulmányait. Az iskola befejezése után rögtön kipróbálhatta magát a reklám területén. A McCann Erickson reklámügynökség volt az első munkahelye. Hosszú ideje már gyermekkönyvek illusztrálásával foglalkozik. Számos hazai és külföldi kiadónak készített rajzokat. Folyamatosan részt vesz kiállításokon.

Nyeremények

Fődíj

Fődíj

3 éjszakás családi kikapcsolódás
Valamely KidsOasis minősített családbarát szálláshelyen!

2. helyezett

Manó könyvek könyvcsomag
15 000 Ft értékben

3. helyezett

Manó könyvek könyvcsomag
10 000 Ft értékben