Skip to main content

MiT IS JELENT A KIDSOASIS – MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK VÉDJEGY, MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A KIDSOASISHOZ VALÓ TARTOZÁS?

Röviden: több vendég és nagyobb ismertség - ezt jelenti a KidsOasishoz való csatlakozás

A "családbarát szálláshely",  "bababarát szállás" vagy "gyerekbarát szálloda" minősítés rang és érték. Igaz ugyan, hogy a minősítésbe energiát kell fektetni, de a munka, a minősítésbe fektetett idő és a szükséges anyagi ráfordítás sokszorosan megtérül!

Szálláshely tulajdonosaként, szállodaigazgatójaként állandó fejtörést okoz, hogy

 • Hogyan tehetné szélesebb körben ismertté a szálláshelyét, szolgáltatásait a családok körében?

 • Hogyan szólítson meg új célközönségeket?

 • Milyen megjelenési felületet válasszon, amelyik hatékony, és nem csak nyeli a pénzt és a belefektetett energiát?

Csatlakozzon a KidsOasishoz, mely egy a családok igényeire kidolgozott átfogó koncepció: Magyarországon egyedülálló minősítési rendszer és egy ahhoz kapcsolt szállásfoglalási portál, amelyet bababarát szállások, gyerekbarát szállodák számára dolgoztunk ki.

A KidsOasis marketing-megjelenést és támogatást nyújt az általa minősített szálláshelyek számára.

 

A KidsOasis AKTÍVAN RÉSZT VESZ A CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK SIKERÉBEN!

Bizonyára vannak kérdései a KidsOasis-szal és annak jelentésével kapcsolatban. Íme a legfontosabb kérdések az együttműködésről, a tagság előnyeiről. További kérdések esetén örömmel állunk rendelkezésére, természetesen személyesen is.

 

A KidsOasis Nonprofit Kft.  az utazni készülő -, az éppen utazó -, és tartalmas programokra vágyó családokat szólítja meg, egyedülálló szereplő a magyar turizmuspiacon, elkötelezett a családok, nagycsaládok, a többgenerációs utazások és a családbarát szemlélet mellett.

A családbarát turizmus szemlélet elterjesztése mellett eltökélten dolgozó csapatunk alkotta meg és működteti a KidsOasis- minősített családbarát szálláshelyek védjegyet, amelyet jelenleg 10 szálláshely viselhet büszkén. 

Honlapunk nemcsak a minősített családbarát szálláshelyek foglalóportálja, hanem online családi utazási magazinunk  (utazikacsaladmagazin.hu) felülete. Cégünk rendszeresen indít kreatív kampányokat, pályázatokat. Mese útikönyv sorozattal, nyomtatott családi utazási magazinnal, a családbarát turizmus terén végzett szakmai tanácsadással, konferenciaszervezéssel tettük egyedivé tevékenységünket.   

Nagyon sok hazai szálláshely aposztrofálja magát családbarátként, mert ezzel jól eladhatja magát a piacon, de a fogalom gyakran tartalom nélküli. Etetőszék, babaágy még nem elegendő a családbarát címkéhez!

A Védjegy a KidsOasis által létrehozott és működtetett tanúsító védjegy, amelynek alapvető célja a családbarát szálláshelyszolgáltatás-nyújtás színvonalának garantálása. A Védjegy tanúsítja, hogy a Védjeggyel jelölt családbarát szolgáltatások minősítése előre meghatározott, a KidsOasis által kidolgozott szempontrendszer alapján történik. A Védjegy kifejezetten a családok igényeit figyelembe vevő szálláshelyek számára került kidolgozásra. A Védjegyet használó, csatlakozott Szálláshelyek megőrzik egyedi arculatukat, azonban valamennyien elkötelezettjei a gyermekközpontú szállodai szolgáltatásoknak, és hajlandók szálláshelyüket egy meghatározott kritériumrendszer szerint folyamatosan működtetni. A KidsOasis szakmai tanácsadással támogatja a szálláshelyek családbarát szolgáltatásfejlesztését; összetéveszthetetlen, markáns megjelenést biztosít a csatlakozott Szálláshelyek részére, mely hozzájárul a szálláshelyek sikeres értékesítéséhez. A Szolgáltató marketingeszközök segítségével a nyilvánosság számára még ismertebbé teszi a Szálláshelyeket, ezáltal növelve foglalásaik, vendégeik számát.

A csatlakozni kívánó szálláshelyek felvétele nem önbevallás alapján történik, hanem egy meghatározott – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján, melyet rendszeresen ellenőrzünk. 

A KidsOasis védjegyrendszer valódi garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások meglétére, minőségi színvonalára. A jelentkezők többlépcsős minősítés után nyerhetnek jogosultságot a KidsOasis szélforgós védjegyének használatára. A tanúsító védjegyet bármely kereskedelmi szálláshely és falusi szálláshely megkaphatja.

A KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek védjegy megszerzéséhez egy többlépcsős minőségi szűrőn kell átesnie a szálláshelynek. A védjegyet minden kereskedelmi szálláshely és falusi szálláshely megszerezheti. A szálláshelyeknek magasszintű családbarát komfortot kell kínálniuk. 

A felkészítést és a minősítést felkészült, tapasztalt a családi utazások szaktudását birtokló szakemberek végzik. A védjegy megszerzésének feltétele egy részletes kritériumrendszernek való megfelelés

A minősítés folyamata:

1. Felkészítés: Személyes látogatás alkalmával felmérjük, hogy a szálláshely mennyiben felel meg a kritériumrendszernek, melyik minősítést szeretné elnyerni, milyen fejlesztésekre van szükség ehhez. A személyes látogatás során átbeszéljük, hogy milyen szolgáltatásaik vannak a családok részére, sokszor már az első látogatás alkalmával olyan ötleteket tudunk adni, ami rögtön bevezethető a szálláshelyen.

2. A szálláshely írásban megkapja, hogy milyen fejlesztéseket kell végrehajtania a minősítés megszerzéséhez.

3. Egyeztetés a szálláshellyel, hogy mikorra tudja vállalni a hiányzó elemek megvalósítását.

A beszerzésekben, a családbarát szolgáltatások kialakításában is segítséget tudunk nyújtani ( pl. van játszóháztervező- építő partnerünk vagy van partnerünk éttermi, szobai gyermekfelszerelések kedvezményes beszerzésére stb. ), a szálláshely kérésére ezekben is segítünk. 

- Egyeztetett időpontban elmegyünk, végigjárjuk a házat, ha mindent rendben találunk megtörténik a védjegytábla és a minősítés átadása. Amennyiben nem teljesül, valamely a kritériumrendszerben vállalt elem, felszólítjuk a házat a pótlásra és csak ezután kaphatja meg a minősítést.

Innentől kezdve vesz részt a szálláshely minden promócióban, online foglalási felületen, hírlevélben stb.

- A minősítés 2 évre szól ( természetesen hosszabbítható ) , ezalatt a kritériumrendszerben vállalt szolgáltatásokat bármikor ellenőrizhetjük, akár a KidsOasis munkatársai, akár családok által.

Minősítési kategóriák: 3, 4 vagy 5 szélforgós

Fő minősítési, besorolási szempontok:

 • Szálláshely egésze, környezettudatosság

 • Gyermekek biztonsága

 • Családi szobák kialakítása és felszereltsége

 • Családi szobák fürdőszobáinak kialakítása és felszereltsége

 • Ellátás, illetve étterem felszereltsége

 • Szolgáltatások

 

A szálláshelyekkel szoros, személyes kapcsolatot építünk ki. A KidsOasis professzionális segítséget tud nyújtani a családbarát fejlesztéseket, üzemeltetést illetően. Saját szakembereink mellett külső szakértők is segítik munkánkat. Hiszünk abban, hogy a szakmai tudás és a személyes tapasztalatok egyesítése mindkét fél számára gyümölcsöző együttműködést eredményez.

A KidsOasis mára elismert védjegy, a családos nyaralást tervezők körében ismert márka lett. Kovácsoljon előnyt a márkanév-használatból, miközben természetesen működését tekintve önálló marad!

 • A KidsOasis egy széleskör? és változatos marketingtevékenységgel kiépített rendszer: online megjelenések, hírlevél, kiállításokon való részvétel, online és nyomtatott családi utazási magazinban való szereplés, több kommunikációs csatornára épülő kampányok. Csatlakozáskor az Ön szálláshelye is automatikusan részesedik ennek a rendszernek az előnyeiből. A KidsOasis célja, hogy speciális és célzott marketingeszközök segítségével a gyerekes családok számára ismertté - vagy még ismertebbé - tegye az együttműködő gyerekbarát szálláshelyeket, szolgáltatókat. A foglalások támogatásával növelni tudjuk a vendégeik számát.

 • A KidsOasis minden évben végez az utazó családok igényeit, szokásait feltérképező piackutatást, Önnek csak hasznosítania kell az eredményeket. 

 • Olyan célközönséget szólíthat meg - a gyerekkel utazókat -, akiket más úton igen körülményes és rendkívül időigényes lenne elérnie. 

 • A KidsOasis Magyarországon egyedi kritériumrendszerében szerzett minősítés emeli a szálláshely rangját. 

 • Más szállásfoglaló portáloktól eltérően a KidsOasis szakemberei személyesen ismerik a bemutatott szálláshelyet, így tanácsadáskor érdemi információval segítik a helyfoglalást. Ez mindig felgyorsítja a döntéshozatalt. 

 • A KidsOasis személyes tanácsadást nyújt családbarát szálláshely üzemeltetéséhez. 

 • Szakmailag elismert és díjazott a rendszer: a KidsOasis 2015-ben "2014 leginnovatívabb üzletfejlesztése" díj 3. helyezettje. 2016-ban és 2017-ben az Iránytű turisztikai kommunikációs verseny Shortlistese, 2017-ben a Tourism Social Media Awards Arany díjasa.

Töltse le bemutatkozó brossúránkat és 2017. évi tevékenységünkről szóló összefoglaló prezentációnkat!

Csatlakozzon Ön is a KidsOasishoz, Magyarország vezető családi szálláshelyeit tömörítő szállásfoglalási portálhoz! Használja ki a rendszer számtalan előnyét, hogy még több családnak nyújthasson szolgáltatásokat!

Érdekel a csatlakozás, részletesebb tájékoztatást szeretnék, kérem, keressenek!

Töltse le bemutatkozó brossúránkat!

Ismerjen meg minket!