Aktuális

10 kártyajáték nyaraláshoz

Összeállítottunk egy válogatást a kedvenc kártyajátékokból nyaralásra. Nézzük mit ajánlunk a kicsiktől és nagyokig az egész családnak!

1. Dobble, vízálló változatban is!

A Dobble, és különösen a vízálló változata ideális családi nyaralásra, 4 éves kortól már a legkisebbek is játszhatják, de csak felnőtt körben is kedvelt játék.

A strandon sem lesz semmi baja a vízálló lapoknak, ha vizes kézzel fogjuk meg.

Órákig tartó vidám szórakozás a strandlepedőn! Mindig van egy - és csak egy - közös szimbólum bármelyik kettő kártyán. Találd meg a többieknél gyorsabban, és nyerj!

Kattints és nézd meg!

2. Bohókák

Ha egy nagyon egyszerű, könnyed kártyajátékot keresel, akkor a Bohókák egy nagyon jó választás! Akár 5 éves kor alatt is játszható, ha játszottatok már többször kártyajátékokat a picivel.

A Bohókákat inkább a kisebbeknek ajánlanánk, nagyobbaknak (8 éves kortól) már lehet, hogy túl egyszerű.

A figurák nagyon cukik, bohókásak. Már ez is jó hangulatot ad a játékhoz.

Link: https://www.okosjatek.hu/bohokak

3. Jég résen

Dobble játékmenetéhez hasonló, de mégis újszerű játék. Talán kicsit nehezebb, mert sok kártyát kell figyelni, ami szerte szét az asztalon hever, így nehéz a szemmel végig pásztázni és megtalálni a két egyformát.

Ha a Dobble tetszik, de játszanátok valami hasonlót, akkor ajánljuk a Jég résen játékot!

Kattints és nézd meg!

4. Winston kártyajáték

A tacskók tudjuk, hogy hosszúkás kutyusok. Ebben a játékban minél hosszabb a kutyusod, annál nagyobb esélyed van a nyerésre!

A kutyusodat kártyalapokból tudod összerakni. Aranyos játék az egész családnak.

Kattints és nézd meg!

5. Wendigo

A Wendigo egy igazán izgalmas, megfigyelésen alapuló játék, ahol a játékosok összejátszanak, együtt nyerhetnek vagy együtt veszíthetnek.

A cserkésztáborból minden éjszaka eltűnik egy gyerek. Ki a bűnös? Rájöttök? A játékot nehezíti, hogy a kis cserkészek nagyon hasonlítanak egymásra, nehéz kideríteni, hogy melyik hiányzik. Ideális játék táborokba vagy családi nyaraláshoz.

Kattints és nézd meg!

6. Robbanó cicák

A robbanó cicák kártyajáték berobbant az UNO mellé, a legjobb kártyajátékok közé, és elnyerte a gyerekek és felnőttek szívét is.

Izgalmas, vicces kártyajáték. A kártyalapok között lapulnak a robbanó cicák. Vigyázz, nehogy nálad robbanjanak, mert ha nem tudod kivédeni, akkor kiesel a játékból!

Kattints és nézd meg!

7. Ratto Zakko

Mi van a színes kis ételtakaró búrák alatt? Emlékszel? A játék persze nem csupán ennyi! A színes ételtakarók nem védik meg az ételeket a légytől, a pimasz legyecske átszáll máshova, így még azt is meg kell jegyezni, hogy hova szállt!

Gyorsasági és megfigyelős játék egyben. Nem egy könnyű játék, de pörgős és vicces! Bele lehet jönni!

Kattints és nézd meg!

8. Dobd a témát

A Dobd a témát játék az ország város társasjáték szuper pörgős változata! Nem egymástól függetlenül írjuk a szavakat, hanem egymás elől lophatjuk el a lehetőségeket ha gyorsabbak vagyunk játékostársunknál!

A témakör is bővebb, nem csupán ország, város, híresember, nevek, stb. van. Hangzavar, izgalom és kapkodás jellemzi a játékot!

Kattints és nézd meg!

9. Sushi go

Ez a kártyajáték belopta magát nem csupán a gyerekek, de a felnőttek szívébe is.

A Sushi Go egy gyors és izgalmas kártyajáték. A cél, hogy a játékosok megragadják a legjobb lehetőségeket a legtöbb pontot hozó étlap összeállítására.

A kártyalapokat folyamatosan körbe adjátok, így ha ügyes vagy, megfigyelheted, hogy a társaid vajon mit gyűjtenek?

Kattints és nézd meg!
 

10. A zsákmány

A zsákmány már egy kicsit komolyabb kártyajáték. Mensa díjas, vagyis azoknak is tetszik akik a legmagasabb IQ-val rendelkeznek.

Azért nem kell megijedni, nem olyan összetett, de inkább 10 éves kortól ajánlott, főleg azoknak, akik rajonganak a kalóz témáért.

Kattints és nézd meg!

Ha még szívesen körbenéznél a kártyajátékok között nyaralásra, akkor nézz körül itt az Okosjáték választékában!