Aktuális

2 családbarát szálláshelyet is újraminősítettünk!

Újabb két évre kapta meg a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek védjegyet a Velence Resort & Spa és a noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa. Mindkét szálloda a legmagasabb, öt szélforgós minősítést érdemelte ki, hiszen óriási hangsúlyt fektetnek a gyermek animációra, ráadásul nemcsak kiemelt időszakban, hanem egész évben. Mindkét szálloda elkötelezett a gyerekek és családok felé, ezen kívül az utóbbi években számos fejlesztést hajtottak végre azzal a céllal, hogy még korszerűbbé és sokrétűbbé tegyék a gyerekek és szüleik fogadására a szállodát.

Sok hazai szálláshely aposztrofálja magát családbarátként és egyre gyakoribb, hogy önjelölt egyének vagy szervezetek próbálkoznak szálláshelyek minősítéssel ám ez a legtöbb esetben tartalom nélküli és nélkülöz minden szakmai hátteret. A KidsOasis védjegyrendszer célja, hogy valódi garanciát nyújtson a vendégeknek a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára.

Hangsúlyozzuk, hogy a minősítés nem ér véget azzal, hogy a szálláshely megkapja a tanúsítványt és a táblát. A védjegyrendszer garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások magas színvonalára, tagjai pedig folyamatos tanácsadás, tréning, marketingtámogatás segítségével több családos vendéget érhetnek el. A csatlakozni kívánók felvétele egy meghatározott – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján történik és a jelentkezők többlépcsős minősítés után nyerhetnek jogosultságot a KidsOasis szélforgós védjegyének használatára.

Az első minősített szálloda a Velence Resort & Spa lett, amit a noszvaji Oxigén Hotel Family&Spa követett, majd azóta egyébként 15 további belföldi szálláshely érdemelte ki a védjegyet.