Aktuális

Álomutazás az Oxigén Hotel Family& Spa-ban

Az Álomutazó előadás az egyik leglátványosabb produkció, amelyben számos hazai sztár szerepel ismerős slágerekkel. A történet egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem álmodik, hiszen senki sem alszik. Az emberek a nap minden órájában dolgoznak, a gyerkőcök az iskolában szívják magukba a tudást. Tomi, történet tízéves főhőse az álombáránnyal összefogva harcnak indul az álomvilág megmentéséért. Az Álomutazó egyedülálló látványvilága, a fantasztikus alkotók kezei alatt született szuperprodukció nyújtotta élmény, a tavalyi év legjobb slágerei, minden idők legnagyobb magyar produkciója – ez az, de ennél valójában sokkal több, amit idén karácsonyra egy kedves Vendégünknek, és családjának ajándékoztunk.

Páfrány az Álomutazók között

A szálloda kabalafigurája, Páfrány is ellátogatott az Álomutazó decemberi előadására, ahol találkozott és fényképezkedett kis barátaival, kedvezményeket és ajándékokat vitt magával. Természetesen a gyerkőcök nagyon örültek neki és boldogan üdvözölték a kedves kis dinógyereket. Az Oxigén Hotel Family & Spa-ban az Álomutazás története idén is folytatódik! Megszokott, színvonalas szolgáltatásaink: kibővített wellness részlegünk, ízletes ételeink, változatos programjainkon kívül meglepetés ajándékkal lepjük meg kedves vendégeinket, akik az Álomutazó csomagot foglalják, ezen kívül a foglalók között kisorsolunk egy álomhétvégét. További részletek hamarosan! 

Együtt lenni jó!

Az ország egyik első gyermek-, és bababarát szállodájaként jól tudjuk, milyen fontos szerepet töltenek be a gyerkőcök és szüleik életében a közösen szerzett, felejthetetlen pillanatok. Hotelünkben minden nap teszünk azért, hogy valódi élményekké varázsoljuk a nálunk eltöltött napokat. Nem csupán az animátorok óvó gondoskodása, a családi wellness birodalom, a sok-sok kültéri játék és programlehetőség, a hotel kedvenc dinoszaurusza, Páfrány támogatja törekvésünket, hanem az is, hogy a családok a teljes kikapcsolódás minden pozitívumát átélhetik nálunk. Idén mindezt megkoronázzuk... Legyetek részesei az Oxigén élménynek! 

Foglald le most az Álomutazó csomagot!