Aktuális

Apák a játszóházban - a Hotel Atlantisban ez is mindennapos

A hajdúszoboszlói Hotel Atlantis  vendégkörének egyik legkedvesebbje a kisgyermekes apukák csoportja.

Lelkes, szerelmes rajongók ők, s ezzel egyben kemény, mindennapi hősök is. Ők azok, akik ha arra van igény, bátran felveszik a négykézlábas pozitúrát a játszószobában, vagy éppen lelkesen fűzik a gyöngyöt a hétvégi kézműves programon.  

Hotel Atlantis

Köztük is vannak merészebbek, akik egy-egy foglalkozáson már az elején belevetik magukat a faragásba, színezésbe és hajtogatásba. Kitartóan segítik az itt-ott bizonytalanul megremegő kis kezeket, bátorítanak és dicsérnek.

Vannak, akik nehezebben oldódnak, ők általában a kézműves asztal egyik távolabbi pontján foglalnak helyet és onnan figyelnek. Ilyenkor talán sokaknak úgy tűnhet, csak fél szemmel. A magunk részéről végig néztünk már jó néhány kézműves foglalkozást és játszóházas programot, ennek ismeretében pedig bizton állíthatjuk, ezek az édesapák rendületlen éberséggel vannak jelen a teremben.

Különösen szívet melengető látvány, amint egy édesapa táncolni tanítja a kislányát a lobbyban. Csak úgy, egy átlagos vasárnap délelőtt. Az Atlantisban pedig ilyet is látni.

Ezúton üzenjük minden kedves édesapának, hogy táncoljatok, játszatok és színezzetek a gyerekekkel együtt bátran! Ezzel nem csak nekik és magatoknak ajándékoztok boldog pillanatokat, de sosem tudhatjátok, ki figyel éppen a háttérben, s kinek mutattok utat ☺

 A Hotel Atlantis ajánlatai között itt tudsz böngészni!