Aktuális

Apák a játszóházban

A 4 szélforgós Hotel Atlantisban bizony első és legfontosabb a család! Animátoruk most saját szemüvegén keresztül mutatja be nekünk a játszóházi vendégek egy kedves és azonnla észrevehtő csoportját, a nyaraló apukát kisgyerekkel. Lássuk!

Ha azt mondom, hogy egy szállodában, így a Hotel Atlantisban is sokféle ember megfordul, senkinek nem árulok el vele nagy titkot. Igen, én is tudom, hogy sokan előszeretettel skatulyázzák be az embereket, a szállóvendégeket is.  Jómagam viszont inkább abban hiszek, hogy ahányan vagyunk, annyi félék! 

A szállodai vendégkörnek azonban mégis van egy olyan kis társasága, csoportja, ha úgy tetszik, akiket még én is kicsit leválasztva a többi vendégtől, külön kategóriába sorolok. Azt sem tagadom, hogy alkalomadtán meg is figyelem őket, a viselkedésüket és a reakciójukat bizonyos helyzetekben.

Nem mások ők, mint a kisgyermekes apukák 

Lelkes, szerelmes rajongók ők, s ezzel egyben kemény, mindennapi hősök is. Ők azok, akik ha arra van igény, bátran felveszik a négykézlábas pozitúrát a játszószobában, vagy éppen lelkesen fűzik a gyöngyöt a hétvégi kézműves programon.  

Köztük is vannak merészebbek, akik egy-egy foglalkozáson már az elején belevetik magukat a faragásba, színezésbe és hajtogatásba.  Kitartóan segítik az itt-ott bizonytalanul megremegő kis kezeket, bátorítanak és dicsérnek. 

Vannak, akik nehezebben oldódnak, ők általában a kézműves asztal egyik távolabbi pontján foglalnak helyet és onnan figyelnek. Ilyenkor talán sokaknak úgy tűnhet, csak fél szemmel.  Nos, a magam részéről végig néztem már jó néhány kézműves foglalkozást és játszóházas programot, ennek ismeretben pedig bizton állítom, ezek az édesapák rendületlen éberséggel vannak jelen a teremben. 

Nem tudom, ki, hogy van vele, de nőként számomra kevés olyan szívet melengető látvány van, mint amikor egy édesapa táncolni tanítja a kislányát a lobbyban.  Csak úgy, egy átlagos vasárnap délelőtt. Az Atlantisban ilyet is látni.

Ezúton üzenem minden édesapának, hogy táncoljatok, játszatok és színezzetek a gyerekekkel együtt bátran! Ezzel nem csak nekik és magatoknak ajándékoztok boldog pillanatokat, de sosem tudhatjátok, ki figyel éppen a háttérben, s kinek mutattok utat .

Mit szóltok egy szép hétvégéhez a Hotel Atlantisban? Itt tudtok foglalni!