Aktuális

Babáknak áll a világ Noszvajon - a piciké a főszerep

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egyike az ország legelső baba- és gyermekbarát szállodáinak. Az ország egyik legtisztább levegőjű településén, a Bükk déli kapujában, a varázslatos Noszvajon várja tárt kapukkal a vendégeit az év minden napján. Büszkeséggel tölti el a tulajdonosokat és a munkatársakat is, hogy az elmúlt évek során a visszatérő vendégeknek köszönhetően láthattak felcseperedni apróságokat. Öröm számukra, hogy napról napra gyermekkacaj tölti meg a hotelt, hogy a gyermekek csillogó szemekkel és ölelésekkel fogadják Páfrányt, a szálloda barátságos dinóját. Különösen jó érzéssel tölti el őket, mikor a játszóházban, az animátori foglalkozások alatt, vagy a megújult wellness részlegben és a parkban is, igazi kis barátságok köttetnek.

Oxigén Hotel Family&Spa

Júniusi Baba Hetek, hogy tökéletes legyen az első közös nyaralás

Idén júniusban a kicsiké a főszerep. 4 héten át még több tematikus, fejlesztő programokkal, és sok-sok felejthetetlen élménnyel várják a lurkókat. A megszokott, megismert programokon kívül néhány újdonság is repertoárra került. Az egészen kicsik imádni fogják a babaúszást, a babamasszázst, a babaszaunát, a kicsit nagyobbak örömmel futkározhatnak az óriási, ősfás parkban, kipróbálják az óriás sakkot, a gyermek KRESZ-pályát, és a sok-sok kültéri és beltéri játékot. Elindul az Oxi tanoda - amely egy szórakoztató, mozgásfejlesztő torna a gyerekeknek. Az okosodni vágyók részére ajánlott a Funny English: élményteli angol foglalkozás sok-sok mondókával, dalocskával és mozgással a babák és anyukáik örömére. 100+1 gyermekbarát szolgáltatás, és a gyermek all inclusive ellátás maximális kényelmet és szuper családi élményeket ígér!

 

Bababarát, bababarátabb, még bababarátabb!

Színes apró labdák, vízi plüss figurák, gumikacsák és tarka játékok csábítják lubickolásra a babákat, természetesen a szüleikkel együtt. Szakképzett animátor, gyengéd türelemmel és nagy szakértelemmel vezeti be a lubickolás örömeibe a babákat már 3 hónapos kortól egészen 3 éves korig a babaúszás foglalkozásokon.

Különleges bababarát programok és szolgáltatások idén júniusban, még több fejlesztő foglalkozás, móka, kacagás kedves dalocskákon és mondókákon keresztül:

  • Babaúszás korcsoport szerint

  • Csiri-biri babatorna

  • Kerekecske-gombocska mondókázás

  • Babamasszázs

  • Tanuljunk meg bánni a festékkel: kéz- és talplenyomat készítés

  • Funny English: Élményteli, szórakoztató angol foglalkozás

  • Babafotózás, családi fotózás (Bejelentkezés szükséges!)

  • Oxi tanoda, mozgásfejlesztő torna

Az ajánlatok ide kattintva érhetők el! További tájékoztatást a recepción kérhetnek.