Aktuális

Bemutatjuk utazó nagykövet bloggereinket - Tokody Klára

Korábban hírt adunk nektek, hogy idén nyáron 8 blogger, tesztelheti a KidsOasis családbarát minősítéssel ellátott szálláshelyek vendégszeretetét, amiről aztán online felületeiken is beszámolnak, vagyis részletesen bemutatják milyen a pihenés egy családbarát szálláshelyen.

BEMUTATJUK UTAZÓ NAGYKÖVET BLOGGEREINKET, VLOGGEREINKET – TOKODY KLÁRA

Fogadjátok sok szeretettel Tokody Klári bemutatkozását:

„A MinaVidi blog célja az, hogy megmutassam, milyen lehetőséget nyújt a Balaton – elsősorban kisgyermekesek számára – az izgalmas családi együttlétre szezonban és szezonon túl is. Családommal bemutatjuk kirándulásainkat, a nevezetességeket, amiket meglátogatunk, programokat, amiken részt veszünk, a Balaton állatvilágát, ami minden kis természetkutatónak annyi izgalmat jelent, de hasznos tippeket igyekszünk nyújtani barkácsolásainkkal, receptjeinkkel, játékainkkal azoknak is, akiknek nincs lehetőségük ennyi időt tölteni a Balatonon.

Most pedig nagy örömmel utazunk el Siófokra a KidsOasis utazó nagyköveteként, hogy teszteljük a Balaton egyetlen négy szélforgós minősítésű családbarát szállodáját, a hotel Azúrt, és felfedezzük a környék izgalmait.”

UTAZIK A CSALÁD MAGAZIN

15% kedvezmény

Iratkozz fel online utazási magazinunkra!
Most 15% kedvezményt biztosítunk Neked az
Utazik a család! meseútikönyvek árából!

Hűségprogramunk