Aktuális

Családbarát szálloda a Napfény városában

Szeged az elmúlt években méltán erősítette és őrizte meg a hazai belföldi turisztikai top 10-ben elfoglalt helyét. A folyamatos dinamikus bővülés alapjai, a megőrződött és látványosan felújított belváros látványa mellett a megannyi különleges attrakció is csábítja az ide látogatókat. A kora tavasztól adventig tartó időszakban rengeteg fesztivál, színes program nyújt kulturális és gasztronómiai élményt.
Családbarát szálloda Szegeden

Klasszikus monarchia béli és modern élményfürdők, strandok is várják a vizek szerelmeseit. A szegedi belvárosban található, de csendes parkos utcában lévő bababarát felszerelésekkel és gyerekbarát szolgáltatásokkal rendelkező Hotel Partium*** kiváló kiindulási pont bármilyen szegedi családi kalandhoz. A jól megközelíthető, rengeteg kisgyermekes család számára fontos dologgal felszerelt barátságos, családias szálloda egy évszázados park mellett fekszik, melynek árnyas modern, szabadon használható játszótere szemben található a hotellel.
 Az Europa Nostra díjas Kárász utca, Szeged sétálóutcája és belvárosának tengelye néhány perces kényelmes sétára van, csak úgy, mint a város jelképének számító Dóm. A székesegyház altemplomában közelmúltban nyílt interaktív és audiovizuális elemeket bőven tartalmazó kiállításai során gondoltak a legfiatalabb nézőkre is. Játszósarkok, játékos ismeretterjesztő elemek várják a gyerekeket.


 
A Hotel Partium*** háromcsillagos szobáival szeretettel vár minden kedves Szegedre látogatót, legyen az akár üzleti út, hétvégi kikapcsolódás, de akár hosszabb tartózkodás a napfény városában. Bús Beáta a hotel vezetője, mint kisgyermekes édesanya célként tűzte ki, hogy olyan hotelt alakítsanak ki, ahová a gyermekes szülőknek nem kell a kocsijukat tele pakolva elindulni a kirándulásra, mert a hotelben minden díjmentesen biztosítva van, mint pl: gyerekágy, kiskád, biztonsági dugók, orszi-porszi, sterilizátor, etetőszék, vízforraló, spot babakocsi, bébiétel/cumisüveg melegítő, játszószőnyeg, pelenkázólap, sok-sok játék stb.