Aktuális

Családbarát szálloda a napfény városának szívében

Szeged nagy történelmi múltú, hangulatos és dinamikusan fejlődő település a Tisza partján. A városra sokféle jelzőt ragadt az évszázadok során - nevezik Híres Városnak, a Napfény Városának és Fesztiválvárosnak is. A szegedi belvárosban található, de csendes parkos utcában lévő bababarát felszerelésekkel és gyerekbarát szolgáltatásokkal rendelkező Hotel Partium*** kiváló kiindulási pont bármilyen szegedi családi kalandhoz.

SZEGEDI FÜRDŐKULTÚRA

Anna Fürdő

A köznyelvben egyszerűen csak: gőzfürdő 1896. szeptember 6-án nyílt meg. A 117 m hosszú épület szimmetriáját a női és a férfifürdő kialakítása adta.  Többszöri felújítást követően az utolsó rekonstrukció 2004-ben fejeződött be. A mediterrán hangulatú fürdőudvaron nyáron szabadtéri színházi előadásokat is szerveznek. 

Az Anna Fürdő szállodánktól kb. 10 perc sétára található.

 

Partfürdő Strand és Kemping

A Tisza újszegedi oldalán található strand és kemping 13 hektáros területen május 1-től szeptember 30-ig fogadja a vendégeket. A lapályos parton napozásra, sportolásra, a parkosított árnyas fák alatt hűsölésre, kikapcsolódásra nyílik lehetőség. A gyógyulni vágyók mindenkor szívesen időznek a 416 négyzetméter vízfelületű 120 cm mély ülőpadkás gyógymedencében.

A Hotel Partium*** háromcsillagos szobáival szeretettel vár minden kedves Szegedre látogatót, legyen az akár üzleti út, hétvégi kikapcsolódás, de akár hosszabb tartózkodás a napfény városában. Bús Beáta a hotel vezetője, mint kisgyermekes édesanya célként tűzte ki, hogy olyan hotelt alakítsanak ki, ahová a gyermekes szülőknek nem kell a kocsijukat tele pakolva elindulni a kirándulásra, mert a hotelben minden díjmentesen biztosítva van, mint pl: gyerekágy, kiskád, biztonsági dugók, orszi-porszi, sterilizátor, etetőszék, vízforraló, spot babakocsi, bébiétel/cumisüveg melegítő, játszószőnyeg, pelenkázólap, sok-sok játék stb.