Aktuális

Gyerekek a Tisza Balneumról

Miért éppen minket válassz, miért utazz el hozzánk? Ezúttal a gyermekek érveltek a Tisza Balneum Hotel mellett.

Tisza Balneum gyerekbarát szállás

Sok alkalommal fogalmazzuk meg mindennapjainkban, hogy a gyermekek a legőszintébbek, a legszókimondóbbak! Mi most az ő véleményeikből, élményeikből válogattunk össze néhányat!

„Tiszafüred jó hely! Én tudok egy még jobb helyet: a Tisza Balneum! Irtó kedvesek az emberek, finomak az ételek, imádtam itt lenni!”

„Szia Vidor Vidra! El szeretném mondani, hogy nagyon szép az otthonod, amit lehet, hogy nem te készítetted, de te adtad neki a hírnevet! Sok szerencsét a továbbiakhoz!”

„Nagyon jól éreztem magam itt! Borzalmasan kedves vagy Nóri, Vidor is édes!”

„Nagyon jó volt itt, köszönöm az élményeket!”

„Kedves szállodai dolgozók! Jó, hogy itt lehettem! Nagyon jó volt! A játszóházban sokat játszottam, az étteremben sok finomat ettem, a medencékben sokat fürödtem. A szoba nagyon szép és jó volt!”</p>

<p>„Nagyon jól érzem itt magam, és örülök, hogy itt lehetek, és örülök, hogy ez a szálloda megnyitott! Azt akarom, hogy továbbra is ilyen jó legyen! Örülök, hogy mások is ilyen jól érzik magukat!”</p>

„Jó volt az ötlet, hogy nyugi lufi bábot csinálunk, és jó volt az is, hogy mi voltunk a társasban a bábuk! Én 10 csillagot adok a szállodának!”

„Kedves Nóri! Nagyon köszönöm, hogy befestetted az arcomat, nagyon jól éreztem magam, finom volt a fánk is! Köszönöm szépen az ajándékot, és szívesen jövök majd máskor is! Hiányozni fogsz!”

„Kedves Igazgató úr! Mi a családunkkal Pesten lakunk és a nyári szünet alkalmából ide jöttünk ebbe a szállodába. Nagyon jó a hely. Finomak az ételek, szép a szálloda, jó a panoráma. Mi most jöttünk ebbe a szállodába nyolcadszor! És egy alkalommal sem voltunk csalódottak! A pincérek és a recepciósok nagyon udvariasak és kedvesek. A szakácsok pedig különösen jól tudnak sütni, főzni! Nagyon ügyesek. Nagy a tisztaság és nincs nagy zaj! Nagyon jó a kiszolgálás! Mi nagyon szeretünk itt lenni! Reméljük, még jó sokszor jövünk ebbe a szállodába!”
 

Tetszett? Akkor itt foglalhatsz!