Aktuális

Hétkúti Wellness Hotel - itt a tavaszi ajánlat!

Festői, természeti környezetben fekszik a 3 szélforgós minősítésű család- és gyermekbarát szálloda, a Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark a Bakony és a Vértes ölelésében. Rohanó világunkban jól tudjuk, milyen fontosak a gyermekek és szüleik számára a közösen átélt, felejthetetlen élmények. Szállodánkban folyamatosan azon dolgozunk, hogy vendégeink valódi, felejthetetlen pillanatokban gazdag napokat tölthessenek nálunk. Nincs ez másképp tavaszi csomagajánlatunknál sem, hiszen március 11. és május 26. között színes, interaktív programok közül válogathat az egész család, kicsik és nagyok egyaránt.

Hétkúti Wellness Hotel

Szállás vidéki eleganciájú, tágas szobáinkban, amit akár már 12 órától elfoglalhattok. Érkezéskor a felnőtteknek 1 pohár tüzes móri Ezerjóval, gyermekeknek 1 pohár Mustlicával (palackozott must) kedveskedünk.

A félpanziós ellátás naponta bőséges svédasztalos reggelit, egy alkalommal Lovas Vendéglőnk Konyhafőnöke által összeállított ajánlatokból kiválasztott 3 fogásos vacsorát tartalmaz. A másik nap estéjén egy 3 fogásos tavaszi vacsora vár Öreg Prés Éttermünkben a fogásonként hozzá illő móri borokkal. (Vendégeinknek az oda-visszaútra grátisz transzfert biztosítunk!)

 

A csomag szobánként tartalmaz egy ajándék választható programot:

  • 1 órás lovaskocsizás a városban vagy lovaskocsis kirándulás a móri szőlődombok érintésével
    /A program csak megfelelő időjárás esetén indul!/

  • Tárlatvezetés a barokk Lamberg Kastélyban, majd látogatás a Lamberg-kastély parkjában található fazekas műhelyben, ahol bemutatót követően egy órás foglalkozáson vehetnek részt vendégeink.

  • Kerékpár vagy Nordic Walking bot használat – Túrázási lehetőség a Móri Borvidék Kerékpárútján vagy gyaloglás a Kecske-hegyen.

  • Kényeztető wellness részlegünk korlátlanul áll a családok rendelkezésére

  • Egyéb kényelmi szolgáltatásink a fürdőköpeny és szaunatörölköző igénybevétele, a korlátlan WIFI használat a szobákban és a szálloda egész területén, a szálloda zárt parkolójának térítésmentes használata és a szobában található szobaszéf

  • Késői kicsekkolást biztosítunk 12 óráig a szállodából, hogy vendégeink szállodánk kényelmét minél tovább élvezhessék.

Ha szeretnél részt venni sok színes kalandban és felejthetetlen élményekkel gazdagodni, engedd meg, hogy kényeztessünk a „mosoly és nyugalom szigetén”, hogy kellemes, családias környezetben felejtsd el a hétköznapok fáradalmait.

Foglald le most Tavaszi csomagajánlatunkat!