Aktuális

Hogyan foglaljuk le a gyereket utazás közben?

A hosszú utazás rányomhatja a bélyegét egy vidám családi nyaralásra. Mindenki várja, hogy szabadságra menjen, de az utazás - főleg egy kisgyermekkel - félelemmel tölti el a szülőket. Hogy fogja a gyermek bírni az utat? Olyan úti játékokat gyűjtöttünk össze, amik lefoglalhatják a gyermekeket útközben. (szponzorált tartalom)

Legkisebbeknek

Kicsiknek leginkább a Fisher Price készített olyan játékokat, amelyek hosszan leköthetik a picik figyelmét az autóban / vonaton / repülőn.

Ilyenek lehetnek a hangot adó játékok sok nyomógombbal. Ha nem szeretnétek hangot adó játékot vinni az útra, mert egy idő után zavaró lehet a zaj, akkor a „matató” játékokat ajánljuk, mint például az interaktív, készségfejlesztő textilkönyv, vagy a záras matató tábla (bár ez egy nagyobb méretű játék, viszont garantáltan sokáig lefoglalja a gyermekeket).

Kicsiknek készült játékokat itt találsz az Okosjáték webáruházban

 

Miket készít az autóba egy hosszú út során az Okosjáték webáruház  csapata?

 

Brainbox játékok

A Brainbox játék sorozatban találhatunk már 3 éves kortól játszható változatot egészen tiniknek való játékokig.
A Brainbox játékok lényege, hogy 10 másodpercig meg kell figyelnünk a képet és a rajta lévő információt, majd minél többre kell emlékeznünk. A másik játékos a kártya hátulján lévő kérdéseket teszi fel annak a játékosnak, aki megfigyelte (reméljük, hogy alaposan) a kártyát.
Nagy előnye, hogy nem egyszerű kvíz játék, hanem közben tanulhatunk is. A kisebbek a színeket, formákat, majd betűket és számokat tanulhatják vele, a nagyobbakat már történelmi, tudományos és földrajzi kérdések várják.
A Brainbox játékokat itt találod!

 

Agymenők kvízkártyák

Agymenők kvízkártyák izgalmas kérdéseket tartalmaznak, melyre a gyerekeknek válaszolni kell. Vannak állatokról, a földről szóló kártyacsomagok, és még sok más.
Itt találsz róluk további információt!

 

Logikai kirakók

Rubik kocka vagy V-Cube kocka, egyéb logikai kirakók nagyon praktikusak nagyobbak számára, mert annyira bele lehet merülni, hogy akár órák is elszaladnak az utazás során.

Ha logikai kirakót vinnél az útra, akkor itt nézz körül!

 

Smart Games mágneses utazó logikai játékok

A Smart Games utazó játékok a sikeres nagy méretű játékaik kisebb méretű, mágneses változata. Nagyon szeretik a gyerkek, praktikus. Már 5 éves kortól vannak változatai, egészen felnőtteket is szórakoztató játékokig. Általában 48 feladvány van egy játékban, így akár az egész úton lefoglalhatja a gyerekeket és a játék darabjai sem hullanak szanaszét a kocsiban / vonaton / repülőn.

Smart Games utazó játékok közül itt válogathatsz!

Tekerős mágneses rajztábla

Gyermekkorunk kedvence volt ez a játék. Két tekerhető gomb segítségével kell rajzolni (vonalat húzni) a táblára.
Ha egy másik rajzot szeretnénk készíteni, akkor egyszerűen meg kell rázni, és eltűnik a legutóbbi rajzunk, kezdhetünk is alkotni egy másikat.

Itt találod a mágneses rajztáblát! 

Ha körülnéznél még az utazó játékok között, akkor kattints ide!