Aktuális

Izgalmas programok a Zsályaliget Hotel és Élményparkban

A Zsályaliget Hotel és Élménypark izgalmas programokkal várja látogatóit! A hét minden napján lehetőségük van az Élménypark által kínált kalandos programokban részt venni. Erdei kalandtúra? Hat színkereső? Hét próba? Pecsétgyűjtő kalandjáték? Mini túra az erdőben? A felsoroltak mindegyike olyan játékok, melyek a szabadban, friss levegőn történő időtöltésre alapulnak, fejlesztik az állóképességet, a tájékozódást és az együttműködési képességet. Akár a gyermekek külön, akár a család együtt szórakozhat.

Zsályaliget Hotel

A Zsályaliget Hotel és Élménypark egyik legkeresettebb programja az erdei kalandor. Az önjáró program családok számára kidolgozott feladatlap, melynek segítségével felfedezhetik a területet, a szabadban friss levegőn töltik az idejüket mindemellett pedig tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagjának. A különleges erdei túra, ahol térkép segítségével kell tájékozódni, mindeközben pedig rejtvények és kérdések sokasága vár a látogatókra.

6 színkereső játékunk egy rendkívül szórakoztató program a hozzánk érkező kisgyermekes családoknak. 13+1 helyszín a park területén, ahol színes korongokat kell megkeresni. Elsőre egyszerűnek tűnik, de szükség van kitartásra, tájékozódásra és állóképességre is.

A hotellakók számára izgalmas kikapcsolódást jelenthet a pecsétgyűjtő kalandjátékunk, melynek lényege hogy a szabadban, különleges fejtörők mutatják meg a pecsétek helyét. A helyszíneken kipróbálhatják a különböző játékelemeket, és felfedezhetik a terület sokszínűségét.

Nem hagyunk helyet az unalomnak. Ha egy kis izgalom, kihívás és próbatétel elé állítaná magát a hozzánk érkező család, akkor figyelmükbe ajánljuk a 7 próba játékot. Kötetlen, mégis izgalmas. A próbák által felfedezhetik az egész élményparkot, annak játékait, helyszíneit, különlegességet és lakóit. Célja a csapatjáték és az önfeledt kikapcsolódás.

A természet szerelmeseinek ajánljuk mini túránkat, mely egy olyan irányított útvonal melynek segítségével megismerhető a Zsályaliget és az azt körülvevő természeti adottságok. Legyen az erdő, mező, állatok vagy növények. Felnőttek és gyermekek egyaránt jól érezhetik magukat a szabadban.

Foglalj szállást a Zsályaliget Hotelben, az ajánlatokat itt találod!