Aktuális

Karácsonyvárás Malomkert módra

Talán hamarosan megjön a hóesés is. A Börzsöny csúcsai és lankái minden évszakban lélegzetelálltóak, a csend és a természet harmóniája megfogja a vándort, aki erdeiben jár. De soha máskor nem lényegül át a táj mesebelivé, mint hóeséskor. Ezért már nagyon várjuk az első puha hótakarót. A Börzsöny szívében, Nagybörzsönyben várja a családokat a Malomkert Panzió, hogy kicsik és nagyok átélhessék az igazi tél varázsát. De ha nem lesz hó, a karácsonyvárás akkor is varázslatos nálunk. MIért is?

Nagybörzsöny

Nagybörzsöny egy pici zsákfalu a Börzsöny nyugati lankáin, de sokan elcsodálkoztak már természeti és épített kincseinek gazdagságán és szépségén. A Börzsöny egyik legkedveltebb turisztikai és kiránduló központjává nőtte ki magát, amihez nem csak az itt található műemlékek, kisvonat, vízimalom stb., hanem az itt élő emberek hagyománytisztelő életmódja és vendégszeretete is hozzájárult. Az itt lakók házi finomságokkal csalogatják falusi vendégasztalukhoz a turistákat: börzsönyi lepény, házi sütik, lekvárok, füstölt disznóságok.

Advent

Mint minden évben, idén is zenével várjuk a karácsonyt. December 15-én 17. órakor  Váray Rita (zongora) és Pintér Dávid (hegedű) teremti meg a Malomkert Panzió nagytermében muzsikájával az igazi áhitatot, az advent valódi lényegét. Gyertek el hozzánk erre az érintetlen tájra és hangolódjatok a közelgő ünnepre!

(A koncert díjtalan, de jegyek ellenében látogatható, melyeket a recepción illetve a malomkert@borzsonyhotel.hu e-mail címen és a 0620/4204112-es telefonszámon lehet igényelni)

 

Itt böngészhetsz ajánlataink között!