Aktuális

Mit mond a gyerekbüfé a Tisza Balneum Hotelben?

A Tisza Balneum Hotelben az étkezések során is gondolunk a gyermekekre!  Reggelinél és vacsoránál a Nekik készített ételekre az alábbi versikék hívják fel a figyelmet:

Tisza Balneum Hotel gyerekbüfé

Reggeli

„Kedves Gyermek!

Itt én kínálom Neked a finom falatot,Te döntheted el, hogy melyiket választod! Az asztal egyes ételei, italai Neked készíttettek: frissen facsart narancslé, fenséges turmix, tejberizs és tejbegríz aszalt gyümölccsel, házi készítésű joghurt-itt mind felváltva megtalálhatóak! Jól hangzik, ugye? A felsoroltakat jelenleg nem látod vagy nem kívánod? Sebaj, a változatos müzli is lehet a Te választásod, s előfordul, hogy a palacsinta és a gofri is itt kap helyet! Az édes ízvilágot nem részesíted előnyben? Akkor a rántotta, tükörtojás és mini virsli zöldségekkel a számodra jó választás! Biztatlak tehát: válogass, majd foglalj helyet,jó étvágyat a reggelihez!”

Vacsora

„Kedves Vendégem! Azon tanakodsz, hogy tányérodra mi kerülhetne? Nálam a választékok bősége elkerülhetetlen! Megtalálhatóak itt a finom falatok, figyelve arra, hogy megteljen a pocakod! Szokatlan számodra néhány étel jellege? Kóstold meg, s figyeld, a kedvenc ételed bújt-e el benne! Itt én is figyelek a Te egészségedre, az asztalomon válogatva ne felejtsd ezt el! Kínálom számodra Vidor Vidra kedvencét, a halcsemegét is, egyszer kóstold meg és mesélj róla neki! Jó étvágyat kívánok a falatozáshoz! Ne felejts el rendszeresen meglátogatni!:)”

Üdvözlettel:  A gyermek-büféasztal

Te mit fogyasztanál Nálunk szívesen? Gyere és válassz csomagajánlataink közül!