Aktuális

Pünkösdölés Noszvajon

Noszvaj, Bükk, Wellness. Hát nem ilyen egy tökéletes pünkösd? A hétköznapok terhét levesszük a válladról így neked csak a családra és arra kell figyelned hogy végre kényeztesd szeretteidet és magad egy kicsit. Gyere és töltődj fel nálunk!

Pünkösdölés Noszvajon

Töltsd nálunk családoddal a meseszép Pünkösdi napokat!

Csupa virág a rét és a zöldellnek a ligetek, bármerre is sétál. A természet varázsa, lélegzetelállító szépsége folyamatosan körülvesz téged szállodánk hatalmas parkjában. Családi wellness birodalmunkban pedig élmények tengere vár! A Pünkösd az öröm ünnepe, töltsétek meg velünk együtt jókedvvel a házat, ismerkedjetek meg népszokásainkkal, szabadságoljátok magatokat a tavaszt záró legszebb ünnepünkre! Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban aktív, kalandos és érdekes programokkal készülünk. Vigyázat: mind-mind saját szervezésű és vendégeinknek ingyenes! Kihagyhatatlan családi ajánlat, foglalj most!

 

Pünkösdi királyság, az egész családnak!

Mit is ünneplünk pünkösdkor? Miért pont ekkor legyen együtt a család?
Mára sokan már nem is emlékszünk mit is kéne ünnepelnünk, hogy ez az ünnep a szeretetről szól, hiszen a kereszténységben ez az a pont, amikor a Szentlélek kiáradt, ez az Atya és a Fiú szeretetének egy csodás pillanata. Legyen hát szeretett teljes és csodálatos ez az ünnep az Nektek is. Gyertek és érezzétek a friss bükki levegőt, szánjatok időt egymásra, egyetek jókat, és élvezze az egész család a megérdemelt pihenést.

 

Miért éppen az Oxigén Hotel?

A pünkösdi időszak mindenkinek egy kis pihenést, egymásra fordított időt jelent. Van egy kis idő kiszabadulni a szürke hétköznapokból és boldogságban, szertetettben lenni azokkal, akiket a leginkább számítanak. Miért is hagynánk ki ezt a csodálatos alkalmat arra, hogy élvezhessük az életet? Wellness és spa részlegünk számos lehetőséget nyújt arra, hogy feltöltsük a lemerült elemeinket, aktív programjainkat pedig úgy alakítottuk ki, hogy közös élményekkel gazdagítsuk a családot.

Nálunk ilyenkor a tavasz már javában tart, az évnek ebben az időszakában a madarak csiripelnek és virágok százai színesítik meg a tájat. A zöldellő fák lobjai átszűrődő napfény melegíti a bőrünk és végre vehetünk egy nagy lélegzetet a friss, oxigén dús bükki levegőből.
Hatalmas puha ágyainkban pihentető az alvás az egész napos mókázás után és még a lurkók sem szeretnék kitolni a lefekvést, hiszen őket is nyomja a kellemes fáradság.

Az Oxigén Hotel pünkösdi ajánlatáért kattints ide!

 

 

UTAZIK A CSALÁD MAGAZIN

15% kedvezmény

Iratkozz fel online utazási magazinunkra!
Most 15% kedvezményt biztosítunk Neked az
Utazik a család! meseútikönyvek árából!

Hűségprogramunk