Aktuális

Pünkösdölés Noszvajon

Noszvaj, Bükk, Wellness. Hát nem ilyen egy tökéletes pünkösd? A hétköznapok terhét levesszük a válladról így neked csak a családra és arra kell figyelned hogy végre kényeztesd szeretteidet és magad egy kicsit. Gyere és töltődj fel nálunk!

Pünkösdölés Noszvajon

Töltsd nálunk családoddal a meseszép Pünkösdi napokat!

Csupa virág a rét és a zöldellnek a ligetek, bármerre is sétál. A természet varázsa, lélegzetelállító szépsége folyamatosan körülvesz téged szállodánk hatalmas parkjában. Családi wellness birodalmunkban pedig élmények tengere vár! A Pünkösd az öröm ünnepe, töltsétek meg velünk együtt jókedvvel a házat, ismerkedjetek meg népszokásainkkal, szabadságoljátok magatokat a tavaszt záró legszebb ünnepünkre! Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban aktív, kalandos és érdekes programokkal készülünk. Vigyázat: mind-mind saját szervezésű és vendégeinknek ingyenes! Kihagyhatatlan családi ajánlat, foglalj most!

 

Pünkösdi királyság, az egész családnak!

Mit is ünneplünk pünkösdkor? Miért pont ekkor legyen együtt a család?
Mára sokan már nem is emlékszünk mit is kéne ünnepelnünk, hogy ez az ünnep a szeretetről szól, hiszen a kereszténységben ez az a pont, amikor a Szentlélek kiáradt, ez az Atya és a Fiú szeretetének egy csodás pillanata. Legyen hát szeretett teljes és csodálatos ez az ünnep az Nektek is. Gyertek és érezzétek a friss bükki levegőt, szánjatok időt egymásra, egyetek jókat, és élvezze az egész család a megérdemelt pihenést.

 

Miért éppen az Oxigén Hotel?

A pünkösdi időszak mindenkinek egy kis pihenést, egymásra fordított időt jelent. Van egy kis idő kiszabadulni a szürke hétköznapokból és boldogságban, szertetettben lenni azokkal, akiket a leginkább számítanak. Miért is hagynánk ki ezt a csodálatos alkalmat arra, hogy élvezhessük az életet? Wellness és spa részlegünk számos lehetőséget nyújt arra, hogy feltöltsük a lemerült elemeinket, aktív programjainkat pedig úgy alakítottuk ki, hogy közös élményekkel gazdagítsuk a családot.

Nálunk ilyenkor a tavasz már javában tart, az évnek ebben az időszakában a madarak csiripelnek és virágok százai színesítik meg a tájat. A zöldellő fák lobjai átszűrődő napfény melegíti a bőrünk és végre vehetünk egy nagy lélegzetet a friss, oxigén dús bükki levegőből.
Hatalmas puha ágyainkban pihentető az alvás az egész napos mókázás után és még a lurkók sem szeretnék kitolni a lefekvést, hiszen őket is nyomja a kellemes fáradság.

Az Oxigén Hotel pünkösdi ajánlatáért kattints ide!

 

 

Online utazási magazin

Online utazási magazin

 

Szeretnél családodnak szóló kedvezményes csomagajánlatokat, tanácsokat, tippeket kapni?

Csatlakozz hozzánk és rögtön megajándékozunk egy vakációtervező naptárral!

Hűségprogramunk