Aktuális

Tavaszi feltöltődés Noszvajon, egy különleges kisházban

Noszvajon igazi családbarát kikapcsolódás vár Rád. Az Erdei Kisház kialakításánál figyeltünk arra, hogy minden korosztály számára élhető és élvezhető szállást teremtsünk. Mi ugyanis jól tudjuk, hogy a kellemes időtöltéshez éppúgy kell a szép környezet, a stílusos és kényelmes nyaraló, mint a jó társaság.

Hogy bebizonyítsuk, nem a levegőbe beszélünk, most összeszedtük Nektek milyen lehetőségek várnak nálunk, hogy a tavaszi pihenés valódi feltöltődés legyen.

Erdei Kisház Noszvaj

Gyógyvizek és strandok

Senkinek sem kell bemutatnunk a környék gyógyvizeit. Zsóry fürdő vagy épp az egri termálvizes medencék jótékony hatását sokan ismerik. Az Erdei Kisház 30 kilométeres körzetében számtalan remek fürdő várja a gyógyulni, pihenni vágyókat.

A legtöbb helyen, például Egerben is, úgy alakították ki a fürdőt, hogy az az egész család számára élményeket adjon. Babapancsoló, élmény medence, vízi játszótér, ezen a környéken valóban mindent megtaláltok és nemcsak nyáron, hanem egész évben várnak a kinti és benti medencék.

Mi itt a kisházban egy jakuzzival és egy erdélyi dézsafürdővel egészítjük ki a kínálatot. Ezeket bármikor használhatod!

Kerekezz vagy sétálj!

Az aktív pihenés híveinek a túrázáson túl a bringázást is ajánljuk. Ha nem hozol saját biciklit, akkor is tudunk segíteni, hogy kerekezhess. Használjátok sporteszközeinket és élvezzétek a családbarát Noszvaj friss levegőjét!

Az erdő pedig egész évben hívogat, tavasszal, amikor bomlanak a rügyek kivételes élmény nagyokat sétálni. A bátrabbak túrázhatnak is, számos útvonal szeli át a települést, akad rövid gyerekkel is teljesíthető és olyan is, amihez kell a jó kondíció.

Főzz vagy kóstolj!

Jól felszerelt konyhánk mellett grillezési és bográcsolási lehetőséget is kialakítottunk. Ha pedig nem szeretnél fáradni a pucolással, keveréssel, akkor a település éttermei várnak. Kis séta és máris a Hotel Síkfőkút pompás reggelijeit vagy házias vacsoráját élvezheted.

Kedvet kaptál az Erdei Kisházhoz? Itt tudsz foglalni!