Aktuális

Ünnepi hosszú hétvégék a Hotel Atlantisban

A négy szélforgós hajdúszoboszlói hotel közismerten kiváló helyszíne a családi pihenésnek. Különösen izgalmas és változatos programokkal várjuk vendégeinket az ünnepi hosszú hétvégeken.

Ünnepi hosszú hétvégék a Hotel Atlantisban

A gyerekek nagy kedvence a lufi hajtogató és egyben bűvész Gyuri bohóc, aki az ünnepi időszakokban rendszeres látogatója lett a szállodának. Minden előadása feledhetetlen élménnyel ér fel, még azok számára is tud újat mutatni, akik már többször látták az előadását.
A tavasz beköszöntével szintén visszatérő nagy kedvenc a lovas program. Lehetsz kezdő lovagló vagy haladó, de ha sosem ültél még lóháton se baj!  Itt profi oktatók szárnyai alatt próbálhatod ki magad.

A kreatív kézműves délelőtt pedig már állandó része a kiemelt hétvégéknek. Üvegfestés, gyöngyfűzés és origami a legközkedveltebb program, de lehet itt színezni és gyurmázni és a csillámtetkó festés sem maradhat el. Animátoraink az ünnephez illő kézműves programokkal is mindig készülnek.

Aki kicsit megmozgatná magát, az csocsózhat, asztaliteniszezhet vagy ugrálhat a trambulinon, ugrálóvárban. Videojáték szerelmeseinek az X-BOX nyújt kikapcsolódást, amivel a szuper kényelmes babzsákfotelekből mehet a móka.

Közben pedig villoghatnak a vakuk és gyűlhetnek is a vidám emlékek a családi albumba.
A programokon való részvétel térítésmentes.

Szeretettel várunk a Hotel Atlantis****superior-ban, hogy a kikapcsolódás élmény legyen!

UTAZIK A CSALÁD MAGAZIN

15% kedvezmény

Iratkozz fel online utazási magazinunkra!
Most 15% kedvezményt biztosítunk Neked az
Utazik a család! meseútikönyvek árából!

Hűségprogramunk