Aktuális

Utazik a Család mesekönyvek most kedvezményes áron!

Olvastátok már az Utazik a család mese-útikönyvsorozatunk legújabb kötetét? Még nem? No és a többi? Az Irány a Balaton! vagy az Irány Eger! című kötetek már megvannak?

Az utazó családban az a jó, hogy mindenki egy kicsit magára ismer benne, mert néha ők is hangosak, a gyerekek néha nyafognak, de legtöbbször nagyon jól érzik magukat és boldogan fedezik fel a világot. Hűséges útitársuk Nasi a macska és Tóbiás kutya, mert ők is szeretnek megismerni új tájakat, nevezetességeket. Magyarország 3 különlegesen szép régióját utazták be Az első kötetben a Balatonra, a másodikban Észak Magyarországra, a harmadikban pedig a Velencei-tóhoz utaztak és fedezték fel a látnivalókat és az egészet úgy mesélik el nektek, hogy közben észrevétlenül tanulhattok belőle.

Igazi vakációra való olvasmány és mi azt szeretnénk, ha követnétek a példájukat és ti is bejárnátok a legszebb és legizgalmasabb hazai tájakat: bebújnátok a barlangokba, felmásznátok a hegytetőre, rácsodálkoznátok az gyönyörű épületekre ezért most 15% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg webshopunkban a könyveket vagyis az eredeti 1990 Ft helyett most csak 1690 Ft-ba kerül egy-egy kötet.

 
Szeretnél hetente értesülni legfrissebb cikkeinkről?

Csatlakozz hozzánk és rögtön megajándékozunk három szuper kifestővel, hogy gyermekeid utazás közben se unatkozzanak!

Hűségprogramunk