Élménybeszámolók

Élménybeszámoló a Nádas Tó Park Hotelből

Ezúttal egy olyan szálláshelyet kerestem a kislanyommal, ami közel van a fővároshoz és közel a természethez - ezért a választásunk a Nádas Pihenőparkban található Nádas Tó Park Hotelre esett. A szálloda Budapesttől körülbelül 10 km-re található, így a fővárosban élőknek nem kell sokat utazniuk, ha egy kis pihenésre-kikapcsolódásra vágynak. A szálloda a fotókon gyönyörű, tiszta és nem rég a KidsOasis minősítést is megszerezte, így nem is volt kérdés, hogy teszünk egy próbát.
Nádas Tó Park Hotel élménybeszámoló

Amikor megérkeztünk a szállodába már a bejáratánál érezhető volt, hogy nagy figyelmet fordítanak az esztétikára. A személyzet nagyon kedvesen fogadott minket - bár a kislányom a túlzott őszinteségével a recepciós fiúnak érkezéskor elmesélte, hogy akkorát tüsszentettem, hogy zsebkendőért kiáltottam (influenza)! ...️ fel sem emeltem a fejem, csak töltöttem a bejelentőlapot - persze mindannyian jót mulattunk rajta és utána is nagyon jó barátok lettek a kislanyommal. Szóval a nagy barátság megkötését követően felmentünk a szobánkba és örömmel tapasztaltam, hogy a szoba pontosan úgy néz ki, mint a képeken! Tiszta, illatos, ízlésesen berendezett, a fürdőszoba csillog-villog és még a bekészítest sem felejtették el (fellépő, szűkítő, stb.). A házban van egy játszószoba a recepciónál tele játékokkal és van egy játszóház a legfölső szinten minden jóval felszerelve.
Az étterem nagyon romantikus, ahogy a vacsoránál a naplemente visszatükröződő fénye látható a tó felszínen. Az asztalok egy része baldachinnal van elválasztva. Található itt is játszórész a gyerekeknek - amíg várakozni kell az ételekre, addig a gyerekek rajzolhatnak, színezhetnek, gyöngyöt fűzhetnek. Mi félpanziós ellátást kaptunk, a vacsoránál étlapról rendelhettünk. Amivel nagyon megleptek, hogy külön gyerekeknek való fém evőeszközt hoztak a kislanyomnak!
A wellnessben van egy olyan rész kialakítva, ahol a kisgyerekek tudnak pancsolni. Ha az úszógumi vagy karúszó es játékok otthon maradtak volna az sem gond, mert szabadon használható a szállodáé, ami ki van készítve a wellnessben.
A Nádas Szabadidőparkban található egy csónakázó tó, nyáron fürödni is lehet egy másik tóban - vannak csúszdák is. A kalandpark teljesen megújul hamarosan és van egy játszótér is.
Jó hír: hogy sok szállodával ellentétben itt ha egy felnőtt érkezik egy gyerekkel, akkor nem kell két felnőtt árat fizetni.
Érződik a szállodán, hogy folyamatosan fejlesztik; beszélgettem az ott dolgozókkal és kiderült, hogy épül egy családi wellness részleg külön, ami csak a gyerekes családoknak lesz kialakítva a jelenlegi wellness részleg pedig megmarad a felnőttek részére. A nyári időszakban szokott lenni gyermek felügyelet is és igény esetén babysittert is tudnak biztosítani.
Összességében annyira jól éreztük magunkat, hogy a kislanyom szeretett volna oda költözni, de mindenestre jelezte a recepción távozásunkkor, hogy télen visszajövünk.
Őszintén ajánlom családosoknak és egy kis romantikát keresőknek is!