Élménybeszámolók

Miért is érdemes a Velence Resort & Spa****superior szállodát választani?

Mondják el véleményüket a vendégek, akik már jártak nálunk. "Változatos gyerekprogramok, nem csak vízi, hanem “szárazföldi is”. A személyzet kedvessége és segítőkészsége. Szuperül éreztük magunkat, köszönjük!""Mivel a gyermekeim nagyok és unokám még nincs ezért a gyerekbarát szállodákat nem szoktam választani. Végül is nem bántam meg ezt a választásomat, mert nagyon profin megoldott, hogy gyerek nélkül érkezők is nyugodtan tudjanak pihenni. A gyerekkel érkezőknek pedig minden adott a kikapcsolódásra. Étteremben kedvesek, előzékenyek, nem tolakodóak, de ez jellemző volt mindenkire. Rendezett tiszta part, park. Még az étterem környékén sem volt ételszag, a takarítást észrevétlenül végezték. Friss illat.""Nem tudnék kiemelni egy dolgot sem. Tökéletes volt az összhang, a szolgáltatások, a szálloda, a wellness és a tópart a maga minden kényelmével és szépségével! Imádjuk a szállodát!!!!!"
Miért is érdemes a Velence Resort & Spa****superior szállodát választani?

"Minden nagyon tetszett, különösen a játszóház és annak programjai, illetve az első emeleti játszósarok, a majdnem 3 éve kisfiúnk nagyon élvezte a lehetőségeket."

"Gyerekek részére kialakított rész, igényessége, játszószoba felszereltsége, játékok jó minősége, animátorok kedvessége, segítőkészsége."

"Gyerekprogramok. Tóparti játszótér. Kellemes illat, nyugodt légkör az egész szállodában. Még gyerekkel is pihenés volt ez a 4 nap, hála a sok programnak és az animátoroknak."

"Azt láttam, hogy nagyon ügyesen oldották meg a gyerekek elfoglaltságát. Rengeteg gyerek volt a szállodában, de ez egyáltalán nem zavarta a pihenni vágyókat. Valószínűleg a szülők is tudtak pihenni, miközben az animátorok játszóházakat vezettek."

"Az alkalmazottak igazán felkészültek, kedvesek, udvariasak. A kincskeresés fantasztikus ötlet, nagyon tetszett gyermekeinknek."

"A szálloda valóban gyermekbarát, még az 1 év körüli, vagy alatti gyerekekre is felkészültek. Szépen kialakított a babáknak való játszósarok, a játékok is jó állapotúak."

"Nagyon tetszett az Ele-Fannival és Ele-Fülöppel való találkozás lehetősége."

Nem elég meggyőző? Akkor gyertek el és tapasztaljátok meg ti is a „Velence Resort életérzést"!