Élménybeszámolók

Nyaralás két gyerekkel

Hónapok óta terveztünk egy rövid családi nyaralást a két gyermekünkkel. Tapasztalatból tudom, hogy elindulni két, különböző igényű aprósággal nem egyszerű. Ráadásul az utazási távolság sem mindegy. A félelmeink azonnal eltűntek, amikor rátaláltunk a Velence Resort & Spa szállodára az interneten.  A honlapot böngészve tudtuk, hogy ez az, amit keresünk. Elsőként a szálloda környezete, a közvetlen tóparti elhelyezkedés, a bőséges információmennyiség fogott meg bennünket. Így már megnyugodtunk, hogy gyermekeink sem fognak hiányt szenvedni semmiben, a hotelben minden bérelhető, a cumisüveg melegítőtől a babakocsiig. Igaz, nem minden ingyenes, de már megéri, hogy nem kell otthonról magunkkal cipelni ezeket az eszközöket.

Nyaralás két gyerekkel

Megérkezve egyik ámulatból a másikba estünk. A recepción kapott kis programfüzetet lapozgatva, alig tudtuk eldönteni, hogy hová is menjünk, melyik programot válasszuk. Nos, először elfoglaltuk a szobát, ahová már előzetesen bekészítették nekünk a kért eszközöket, bilit, WC szűkítőt, fellépőt, babakádat, hálós kiságyat, a nagyobb gyermeknek - és természetesen nekünk is - fürdőköntöst. Miután kényelmesen kicsomagoltunk, elindultunk felfedezni a hotelt. A Játéksziget igazi gyermekparadicsom, alkotóház és sok-sok játék, a türelmes, mosolygó animátoroknál bármikor otthagyhattuk a nagyobb lurkót, hiszen ő már elmúlt 3 éves. Ha elunta a csendesebb játékot, ott volt a Dzsungel játszóház, ahol kedvére ugrálhatott, csúszhatott-mászhatott napestig, és ki is használta az alkalmat.

A tárgyi feltételeken túl a szálloda igyekszik különböző foglalkozásokkal is a vendégek kedvében járni. A baba- és gyermekjóga, a bölcsődés korú gyerekeknek a Ringató foglalkozás, Ele-Fülöp és Ele-Fanni megjelenése a gyerekek között, a minidisco, a családi kincskeresés, szinte alig tudtunk választani a sok lehetőség közül.

Kipihenve, feltöltődve tértünk vissza a hétköznapokba és megfogadtuk, hogy egészen biztosan visszajövünk még.

 

Emese, 2017. szeptember

 
Szeretnél hetente értesülni legfrissebb cikkeinkről?

Csatlakozz hozzánk és rögtön megajándékozunk három szuper kifestővel, hogy gyermekeid utazás közben se unatkozzanak!

Hűségprogramunk