Élménybeszámolók

Turcsányi Matyi Gyerek-szállodaigazgató - Beteljesült álom

Kiskorom óta elhatároztam, hogy szállodában szeretnék dolgozni. Idén Húsvétkor családi programként Zsályaligeten voltunk. Ott egy recepciós a kezembe nyomta a Kids Oasis hírlapját, „Lehetsz te is gyerek szállodaigazgató!” címmel. Egyből tudtam, hogy ez nekem szól! Mikor elolvastam mindjárt hívtam az egyik barátomat, hogy csináljunk egy videót. Az első tervbeli mondókám túl hosszúra sikerült, de a második tervem már bele fért az egy percbe. Anyukám segített feltölteni a filmet. Utána minden nap megnéztem az oldalt és egy picit elszontyolodtam, mert nem álltam olyan jól a szavazatokkal. Utána nagyon megörültem, hogy a nevem a győztesek nevei között van. Izgatottan vártam azt a pénteki napot, amikor utazik az egész család Hajdúszoboszlóra, a Hotel Atlantisba.

Turcsányi Matyi - Beteljesült álom

Amikor elindultunk a négyórás útra nagyon vártam, hogy megérkezzünk. Ahogy megérkeztünk Szuromi György Igazgató Úr fogadott engem. Az első benyomásom nagyon pozitív volt róla. Megbeszéltük, hogy a nyáron én „helyettesítem” őt. Amikor beléptünk a gyönyörű lakosztályba egy meglepetés gyümölcstár várt rám. 23 órakor sikerült elaludnom, úgy izgultam a másnap miatt.

Szombaton bőséges reggeli után egy koktél mellett megbeszéltük a tennivalókat az Igazgató Úrral. A nap folyamán végig jártuk a szállodát, megismerkedtem a házzal, a takarítókkal, a szobaasszonyokkal, a gépészettel, a medence karbantartásával, a mosodával, a konyhával, a cukrászüzemmel, a wellness-részleggel és a végén felmentünk a tetőre, ahol megnéztem a napkollektorokat és a szellőzőket is. Egyszóval mindent láttam ebben a fenomenális szállodában.

Rájöttem, hogy ez a szakma nagyon nehéz, de nagyon szép is egyben. Már azt is tudom, hogy hol fogok továbbtanulni, Kecskeméten az Idegenforgalmi Iskolában.

Nagyon szépen köszönöm a Kids Oasisnak, a Hotel Atlantisnak és Szuromi György Igazgató Úrnak ezt az életre szóló élményt.

 
Szeretnél hetente értesülni legfrissebb cikkeinkről?

Csatlakozz hozzánk és rögtön megajándékozunk három szuper kifestővel, hogy gyermekeid utazás közben se unatkozzanak!

Hűségprogramunk