Kreatív

Kabala állatok a KidsOasis szálláshelyeken 2. rész

 A Thermal Hotel Visegrád kabalafigurája Visi Mókus. Igen, az ő neve „V” betűvel kezdődik és rokona a meséből jól ismert mókusnak. Visegrád erdeiben sok mókussal találkozhatsz. Ők fán élnek, magasan, a fatörzs közelében és ágakból készített gömb alakú fészekben alszanak. Nagyobb kertekben és városi parkokban a mókus hamar barátkozik és könnyen etethető. Visi Mókus viszont annyira szereti a gyerekeket, hogy a Thermal Hotel Visegrád lett a lakóhelye. Egész évben aktív résztvevője a gyermek animációnak: találkozhatsz vele az étteremben, a fürdőben, a gyermekprogramokon és kuckójában a játszóházban is.

KABALA ÁLLATOK A KIDSOASIS SZÁLLÁSHELYEKEN 2. RÉSZ

 

Van segítsége is. A gyerekszerető animátorok a hét minden napján várják a gyermekeket, kézműves foglalkozásokkal, vízi játékokkal, kiemelt időszakokban bábszínházzal, interaktív bemutatókkal, mini disco-val és egyéb, izgalmas programokkal.

 

A Bükfürdőn található négy szélforgós Hotel Piroska kabalafiguráit a népművészetben, a népmesében Európa-szerte elterjedt motívum a madár ihlette. A tojót lakóhelye miatt természetesen Pirinek hívják, párját pedig ügyelve a jó hangzásra, Pistinek. A vendégek Pirit és Pistit akár emlékbe is hazavihetik hiszen a figurák megvásárolhatóak, a szállodai tartózkodás idején pedig színező formájában találkozhattok a két madárral. Azt is elárulom, hogy a madár ábrázolásban a szárny az erőt-, a fészek a családot-, a tojás pedig a termékenységet jelképezi  ami jól illik egy olyan családbarát szálláshelyhez, mint amilyen a bükfürdői Hotel Piroska, ahol játszószoba, külön gyerek wellness és animátorok gondoskodnak arról, hogy minden kisgyerek jól érezze magát. Pirinek és Pistinek ráadásul saját pénze is van, amit a szemfüles gyerekek összegyűjthetnek és ajándékokra válthatnak be.


A siófoki Azúr Hotel egy olyan madarat választott kabalafigurájának, amilyennel gyakran találkozhatsz a Balatonnál. Szürkésfehér tollazatú, kecses halászmadár. Úgy van. Azúrka egy sirály, aki gyermekbarát szolgáltatásokkal és izgalmas programokkal várja a legkisebb vendégeket, hogy a szülőknek és a gyermekeknek is egyaránt felüdülés legyen a náluk eltöltött idő.  Azúrkának minden gyerekhez van egy kedves szava és szereti ha fényképezik. Lelkes animátor csapattal együtt gondoskodik arról, hogy ne unatkozzon egy gyermek se.

Ha gyermekeik szeretnének találkozni a kabala állatokkal személyesen, foglaljanak szállást a gyerekbarát szállodák egyikében.

 
Szeretnél hetente értesülni legfrissebb cikkeinkről?

Csatlakozz hozzánk és rögtön megajándékozunk három szuper kifestővel, hogy gyermekeid utazás közben se unatkozzanak!

Hűségprogramunk