Skip to main content

ILYEN EGY IGAZI CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELY!

A KidsOasis Családbarát Turizmus Konferenciáin szakemberek, döntéshozók osztották meg családbarát tapasztalataikat, ismereteiket, terveiket. 2020-ban lett volna a 7. konferencia, amely a járványhelyzet miatt elmaradt. Regisztráljon és nézze meg az eddigi konfrenciák előadásait.

Az elmúlt évek valamely konfenciájának anyagaihoz hozzáféréssel rendelkező partnereink a meglévő felhasználónév, jelszó párossal be tudnak jelentkezni és automatikusan megkapják az össze konferencia anyagához a hozzáférést. Ha esetleg elfelejtette volna jelszavát használja az 'Elfelejtett jelszó' funkciót.

A turizmus az egyik olyan ágazat, amelyet rendkívül súlyosan érintett a koronavírus járvány. Sokan azonban ebben a holt időszakban sem tétlenkednek, hanem nekiállnak a régóta halogatott vagy tervezett átalakításoknak, javításoknak, fejlesztéseknek, hogy mire visszaáll az élet a rendes kerékvágásba, megújulva tudják fogadni a vendégeket.

 

Mi most azzal szeretnénk segíteni a nehéz helyzetbe került szálláshelyeknek, hogy elérhetővé tesszük mindenki számára a Családbarát Turizmus Konferenciáink anyagát.

 

A konferenciákon szakemberek, döntéshozók osztották meg családbarát tapasztalataikat, ismereteiket, terveiket. Reméljük találnak benne hasznos tanácsokat, ötleteket, útmutatást, hogy mitől lehet igazán családbarát egy szálláshely.

 

Regisztráljon ingyenesen és nézze meg az előadásaikat

SZEREZZE MEG INGYEN A KONFERENCIA ELŐADÁSAIT!

A bejelentkezésnél a felhasználónév az Ön által megadott email cím lesz.