Skip to main content

ILYEN EGY IGAZI CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELY!

A KidsOasis 4. Családbarát Turizmus Konferenciáján szakemberek, döntéshozók osztották meg családbarát tapasztalataikat, ismereteiket, terveiket. Regisztráljon és nézze meg az előadásaikat. 

A konferencia résztvevői a meglévő felhasználónév, jelszó párossal be tudnak jelentkezni. Ha esetleg elfelejtette volna jelszavát használja az 'Elfelejtett jelszó' funkciót.

A turizmus az egyik olyan ágazat, amelyet rendkívül súlyosan érintett a koronavírus járvány. Sokan azonban ebben a holt időszakban sem tétlenkednek, hanem nekiállnak a régóta halogatott vagy tervezett átalakításoknak, javításoknak, fejlesztéseknek, hogy mire visszaáll az élet a rendes kerékvágásba, megújulva tudják fogadni a vendégeket.

 

Mi most azzal szeretnénk segíteni a nehéz helyzetbe került szálláshelyeknek, hogy elérhetővé tesszük mindenki számára a Családbarát Turizmus Konferenciáink anyagát.

 

A konferenciákon szakemberek, döntéshozók osztották meg családbarát tapasztalataikat, ismereteiket, terveiket. Reméljük találnak benne hasznos tanácsokat, ötleteket, útmutatást, hogy mitől lehet igazán családbarát egy szálláshely.

 

Regisztráljon ingyenesen és nézze meg az előadásaikat!

SZEREZZE MEG INGYEN A KONFERENCIA ELŐADÁSAIT!

A bejelentkezésnél a felhasználónév az Ön által megadott email cím lesz.