Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST

1044 Budapest, Íves út 16.

Tájegység:

Típus: SzállodaJelleg: Wellness

Minősítés:

AkadálymentesítettAkadálymentesített

Félpanziós ellátásFélpanziós ellátás

Babysitter szolgáltatásBabysitter szolgáltatás

Kisgyerekkel ajánlottKisgyerekkel ajánlott

Gyermekanimációs programokGyermekanimációs programok

WellnessWellness

Babával is ajánlottBabával is ajánlott

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

Sport lehetőség/konditeremSport lehetőség/konditerem

Babakocsi bérelhetőBabakocsi bérelhető

Kerékpár bérelhetőKerékpár bérelhető

KIDSOASIS AJÁNLÓ

Az élményfürdőben a trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény- , valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.
Wellneszélményt kereső, szaunázást kedvelő vendégeiket változatos szaunákkal és szaunaprogramokkal várják Budapest egyik legnagyobb szaunakomplexumában. Májustól októberig 1,5 hektáros parkosított stranddal is várják a napfény szerelmeseit. A strandon további két gyermekmedence, egy 25 méteres úszómedence, nyugágyak, játszóterek, minigolf, trambulin, illetve Magyarország legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park kapott helyet.

Foglalj most!