Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

DRÁVA HOTEL THERMAL RESORT

7815 Harkány, Bartók Béla utca 1.

Tájegység: Dunántúl

Típus: SzállodaJelleg: Wellness

Minősítés:

AkadálymentesítettAkadálymentesített

Háziállat bevihetőHáziállat bevihető

Félpanziós ellátásFélpanziós ellátás

Kisgyerekkel ajánlottKisgyerekkel ajánlott

WellnessWellness

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

Sport lehetőség/konditeremSport lehetőség/konditerem

SZÉP kártya elfogadóhelySZÉP kártya elfogadóhely

Kerékpár bérelhetőKerékpár bérelhető

Babakocsi bérelhetőBabakocsi bérelhető

Gyermekanimációs programokGyermekanimációs programok

KIDSOASIS AJÁNLÓ

A 4 szélforgós minősítésű Dráva Hotel Thermal Resort, Harkányban, Pécstől 20 percre található. A hozzájuk érkező kisbabás családoknak sem kell a fél háztartást becsomagolni, hiszen kérésre rendelkezésre áll babakocsi, pelenkázó, bébifon és sok más babaeszköz. A szálloda recepcióján, valamint foglalásnál igényelhető például fellépő a mosdókhoz a gyermekeknek, gyermek WC ülőke és bili a kisebbeknek, babaágy, fürdető kád, gyermekágynemű, csúszásgátló, konnektorvédő, babaőrző éjszakai fény, sőt még sarokvédő is. A 87 szobával és 20 apartmannal rendelkező szálláshely mindegyik családtípus igényét ki tudja elégíteni és valódi gyerekparadicsom. A játszótéren kívül, mezítlábas park, kerti tó teknősökkel, teniszpálya, trambulin, kerti sakk, sőt egy állatsimogató is várja a kicsiket és nagyobbakat. A hétvégén és kiemelt időszakban a szálloda animációt is nyújt a gyerekeknek és természetesen nem hiányozhat az étteremből a gyereksarok sem.

 

 

 

Foglalj most!