Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

NÁDAS TÓ PARK HOTEL

2211 Vasad, Monori út 100

Tájegység: Közép-Magyarország

Típus: SzállodaJelleg: Vízparti

Minősítés:

TópartiTóparti

Saját strandSaját strand

Félpanziós ellátásFélpanziós ellátás

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

JátszószobaJátszószoba

Kisgyerekkel ajánlottKisgyerekkel ajánlott

Vízparti

WellnessWellness

Sport lehetőség/konditeremSport lehetőség/konditerem

SZÉP kártya elfogadóhelySZÉP kártya elfogadóhely

Ingyenes parkolóIngyenes parkoló

KIDSOASIS AJÁNLÓ

Pest megyében, a fővárostól alig 40 km-re Vasadon található ez a kiváló adottságokkal rendelkező hotel. A 3 szélforgós KidsOasis minősítésű szálloda tökéletesen felkészült a családok fogadására. Igényes játszószoba várja a kicsiket, az izgalmas játéktér pedig a kamasz korosztályt, ráadásul a páratlan környezetben fekvő szálloda számos kültéri programlehetőségeket kínál az oda látogatóknak. A szálloda kabalafigurája Nádi a teknősfiú és Nádin a teknőslány, akik máris a gyerekek kedvencei. A szálloda 37 szobája tökéletes kényelmet nyújt és igény esetén minden babafelszerelést bekészítenek a szobákba. Az étteremben az etetőszékek mellett megtalálható a gyerek étkészlet és a játszó sarok is. A wellness részlegben a nagy medencéből kialakított sekélyebb víz alkalmas a kicsik lubickolására, ahol úszógumi és más vízi játék is rendelkezésre áll. A recepción társasjátékokat és kültéri játékokat kölcsönözhetnek a ki a vendégek vagyis ideális környezet azoknak, akik a város zajától menekülnének.

Foglalj most!