Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

ERDEI KISHÁZ

3325 Noszvaj, Síkfőkút u. 50.

Tájegység: Észak-Magyarország

Típus: VendégházJelleg: Hegyvidéki

Minősítés:

Kisgyerekkel ajánlottKisgyerekkel ajánlott

TópartiTóparti

Háziállat bevihetőHáziállat bevihető

Ellátás nélkülEllátás nélkül

Ingyenes parkolóIngyenes parkoló

AkadálymentesítettAkadálymentesített

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

KIDSOASIS AJÁNLÓ

Igazi gyöngyszem a vendégház kategóriában. Teljes kényelmet nyújt egy nagy vagy akár több családnak is. Az alsó szinten 4 fő fér el kényelmesen, míg a stílusosan berendezett emeleten 4+2 fő tud aludni. Az összesen 10 férőhellyel rendelkező kis ház Noszvajon az erdő szélén, a tó mellett található. A természetközeli szállás szúnyoghálós ablakokkal, nyitásgátlóval, biztonsági konnektorral és sok más gyerekbarát eszközzel, felszereléssel rendelkezik, ami miatt kiérdemelte a 3 szélforgós minősítést. A házban megvan minden amire csak szükséged lehet a kikapcsolódáshoz. A fafűtéses dézsafürdő, a szauna és a stílusos kerti zuhanyzó, a függőágy, a grillsütő a társasjáték, a sok könyv is azt szolgálja, hogy otthon érezze magát a vendég. Jelenleg ovis, kisiskolás vagy nagyobb gyerekekkel érkező családoknak ajánljuk a szálláshelyet, mivel a ház egy hegy oldalában van ezért ferde, lejtős felületek vannak. A ház további különlegessége, hogy elektromos autótöltővel is rendelkezik.

Foglalj most!