Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

HOTEL AZÚR

8600 Siófok, Erkel Ferenc u 2/c

Tájegység: Balaton

Típus: SzállodaJelleg: Vízparti

Minősítés:

Saját strandSaját strand

TópartiTóparti

WellnessWellness

Gyermekanimációs programokGyermekanimációs programok

Kisgyerekkel ajánlottKisgyerekkel ajánlott

Félpanziós ellátásFélpanziós ellátás

Babysitter szolgáltatásBabysitter szolgáltatás

Vízparti

Babával is ajánlottBabával is ajánlott

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

Sport lehetőség/konditeremSport lehetőség/konditerem

KIDSOASIS AJÁNLÓ

Közvetlenül a Balaton partján, óriási területen helyezkedik el a szálloda. Saját stranddal, belső és külső fürdőcentrummal, szauna parkkal, szórakozási és sportolási lehetőségekkel várja vendégeit. Nem csak nyári időszakban érdemes ellátogatni a szállodába, mert rossz idő esetén, épületen belül is találhatnak kikapcsolódási lehetőséget a kicsik és nagyok. A wellness részlegen külső és belső élmény elemek, gyerek wellness, gyermek medencék, játszósarok, játszószoba, a tini korosztálynak játékbarlang, míg a felnőtteknek professzionális fitness terem, és számos sportolási lehetőség teszi változatossá a kikapcsolódást a Hotel épületén belül. A vendéglátásra fokozott figyelmet fordítanak a szállodában. A magyar konyha mellett, nemzetközi ételkülönlegességek, fitness-és wellness ételek is megtalálhatóak az étterem kínálatában. A Hotelnek van saját kabalaállata Azúrka a sirály, akivel vicces fotókat készíthetnek a gyerkőcök az ott tartózkodásuk alkalmával.

Foglalj most!