Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

HOTEL CASTELLO

7800 Siklós, Baross Gábor utca 8/a

Tájegység: Dél-Dunántúl

Típus: SzállodaJelleg: Wellness

Minősítés:

Félpanziós ellátásFélpanziós ellátás

Kisgyerekkel ajánlottKisgyerekkel ajánlott

WellnessWellness

Gyermekanimációs programokGyermekanimációs programok

JátszószobaJátszószoba

Babával is ajánlottBabával is ajánlott

Saját strandSaját strand

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

Sport lehetőség/konditeremSport lehetőség/konditerem

Kerékpár bérelhetőKerékpár bérelhető

SZÉP kártya elfogadóhelySZÉP kártya elfogadóhely

KIDSOASIS AJÁNLÓ

A három szélforgós KidsOasis minősítéssel ellátott szálloda a Castello wellness részlegében - és gasztronómia kedvelők, egy gyermekek családok fellegvára. Céljuk, így, kiváló ízekkel, egy Villányi borvidék különleges boraival és kényeztető wellness kezelőkkel, tegyék teljessé a szülőkkel, nagyszülők pihenéssel. A stílusos szálloda közvetlen összeköttetésben áll a Siklósi Termálfürdővel, amely 3 gyerekmedencével és 2 óriáscsúszdával rendelkezik.  Két játszószoba teszi még vonzóbbá a gyerekek számára a szállodát, ahol időnként felbukkan Dominó kutya, a hotel kabalafigurája. A szállodán kívül pedig számos látnivaló teszi még vonzóbbá a szállodát, hiszen a híres Siklósi vár meglátogatása után egy családi utazás keretében könnyedén elérhető Pécs, Harkány vagy Villány.

Foglalj most!