Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

JUFA VULKÁN FÜRDŐ RESORT

9500 Celldömölk, Sport utca 10.

Tájegység: Nyugat-Dunántúl

Típus: SzállodaJelleg: Wellness

Minősítés:

WellnessWellness

Félpanziós ellátásFélpanziós ellátás

Kisgyerekkel ajánlottKisgyerekkel ajánlott

Sport lehetőség/konditeremSport lehetőség/konditerem

JátszószobaJátszószoba

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

Kerékpár bérelhetőKerékpár bérelhető

Gyermekanimációs programokGyermekanimációs programok

SZÉP kártya elfogadóhelySZÉP kártya elfogadóhely

Légkondicionált szobákLégkondicionált szobák

Babával is ajánlottBabával is ajánlott

KIDSOASIS AJÁNLÓ

A celldömölki szálloda a Ság-hegy lábánál található gyönyörű környezetben. A sportolás és fürdés szerelmesei a hatalmas területen megtalálhatják a számukra kedvelt elfoglaltságot. A családok bátran választhatják úti célnak! A babák és kisgyermekek ellátásához szükséges alapfelszerelések rendelkezésre állnak a szobában, étteremben és a közös helyiségekben. A szabadban és házon belül is van játékra lehetőségük a gyerekeknek. A fürdő részlegen bőven lehet választani a medencék közül, a pancsolótól, a csúszdákon át, az úszómedencéig felsorakoznak a vízi élmények.A hatalmas terek lehetővé teszik a sportolási lehetőségek sokaságát, így a családok számára a felhőtlen kikapcsolódás teljes mértékben biztosított. Ha a környék kirándulóhelyeit szeretnétek felfedezni, akkor azt gyalogosan, kerékpárral vagy akár lóháton is megtehetitek.

Foglalj most!