Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

SZENT ORBÁN ERDEI WELLNESS HOTEL

2625 Kóspallag, Az erdő közepén :-)

Tájegység: Dunántúl

Típus: SzállodaJelleg: Hegyvidéki

Minősítés:

JátszószobaJátszószoba

WellnessWellness

Félpanziós ellátásFélpanziós ellátás

Kerékpár bérelhetőKerékpár bérelhető

Háziállat bevihetőHáziállat bevihető

Kisgyerekkel ajánlottKisgyerekkel ajánlott

Sport lehetőség/konditeremSport lehetőség/konditerem

Gyermekanimációs programokGyermekanimációs programok

Babával is ajánlottBabával is ajánlott

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

SZÉP kártya elfogadóhelySZÉP kártya elfogadóhely

KIDSOASIS AJÁNLÓ

A 3 szélforgós Szent Orbán Erdei és Wellness Hotelnek már a megjelenése sem hétköznapi. Igazi farönképületbe térhet be az, aki a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található családbarát szállodát választja. A 60 szoba a különleges farönképületben és a légkondicionált kőépületben található. A szobákhoz gyermekágy és minden fontosabb gyermekfelszerelés is kérhető. A wellness különlegessége a hangulatos sószoba. Úszópelenka, karúszó beszerezhető a szállodában. Az étteremben gyermeksarok lett kialakítva és gyermek étkészlet is rendelkezésre áll. A hotelben különleges hangulatú játszószoba fogadja a gyerekeket ahol egy erdei állat, „Tüsi” a süni a kabalafigura. A tiniket darts, biliárd, csocsó és bowling várja de akár kerékpárt is bérelhetnek. Nyáron melegített úszó- és gyermekmedencével várják a vendégeket. A nagyobbak a szabadtéri kondigépeken, a kicsik pedig a játszótéren vezethetik le felesleges energiáikat de számos kirándulási lehetőség és sport, illetve játék várja a családokat

Foglalj most!