Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

SZÉPALMA HOTEL ÉS MÉNESBIRTOK

8420 Porva-Szépalmapuszta, 0172 hrsz

Tájegység: Dunántúl

Típus: SzállodaJelleg: Hegyvidéki

Minősítés:

Háziállat bevihetőHáziállat bevihető

Kerékpár bérelhetőKerékpár bérelhető

Ingyenes parkolóIngyenes parkoló

JátszószobaJátszószoba

Gyermekanimációs programokGyermekanimációs programok

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

Félpanziós ellátásFélpanziós ellátás

Sport lehetőség/konditeremSport lehetőség/konditerem

SZÉP kártya elfogadóhelySZÉP kártya elfogadóhely

Légkondicionált szobákLégkondicionált szobák

Értékmegőrzés, széfÉrtékmegőrzés, széf

KIDSOASIS AJÁNLÓ

Az álomszép környezetben, sok ezer hektáron belül biztonságos jelentést kell biztosítani a szálloda számára és négy szélforgós minősítést érdemelte ki. A hallban, ha az egyik étteremben a gyermekek felfedezik és a gyermekeket, a mezöfüggetlenségeket és a gyermekek számára kialakított élményeket fel lehet venni, és ezáltal egy táplálkozási személyiség lehet az egyén számára. Az egész környék veszélyeztetett, különös, szelíd nyugalmat áraszt, ahol a vizes wellness helyét az erdőben, a virágok, és egy nagy szélesebb körben "zöld wellness", élvezetesen kínálja a kisgyerekkel érzelmeket minden bizonnyal, és egy kényelem. A szálloda saját bowlingpályája segítségével készíthet csocsót, biliárdot, asztalitenisz minden korosztályt felhasználhat magának elfoglaltságot. Ideális a természetet, nyugalmat kedvelő családoknak.

Foglalj most!