Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

VELENCE RESORT&SPA

2481 Velence, Béke u. hrsz. 4481/G

Tájegység: Dunántúl Velencei-tó

Típus: SzállodaJelleg: Vízparti

Minősítés:

TópartiTóparti

Babával is ajánlottBabával is ajánlott

Gyermekanimációs programokGyermekanimációs programok

Kisgyerekkel ajánlottKisgyerekkel ajánlott

JátszószobaJátszószoba

Kerékpár bérelhetőKerékpár bérelhető

Félpanziós ellátásFélpanziós ellátás

Vízparti

WellnessWellness

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

Sport lehetőség/konditeremSport lehetőség/konditerem

KIDSOASIS AJÁNLÓ

Az öt szélforgós szálloda elsősorban a 3-12 éves gyermekek paradicsoma. Ele-Fülöp, vagy Ele-Fanni, a hotel kabalafigurái, minden nap megjelennek a kis vendégek között. A szálloda saját animátor csapata más-más tematikára épülő programkínálattal vár kicsiket és nagyokat. Folyamatosan bővülő játékterek a különböző korosztályoknak nyújtanak önfeledt szórakozást: Dzsungel játszóház, Mini dzsungel játszóház, Játéksziget, Hempergő, Hálós játszótér a „levegőben” és a legutóbb átadott óriáscsúszdák.

Közvetlenül a Velencei-tó partján álló szálloda két épületében 183, minden igényt kielégítő szoba közül választhatnak a vendégek. Valamennyi szoba kényelmes szálláslehetőséget biztosít családok, baráti társaságok részére is. Minden szoba erkélyéről látható a Velencei-tó, nemdohányzóak és gazdagon felszereltek. Valamennyi szobában kávé- és teabekészítés áll a vendégek rendelkezésére térítésmentesen, folyamatos feltöltéssel.

Foglalj most!