Aktuális

3 szuper gyermek szolgáltatás a Thermal Hotel Visegrád****superiorban

Bár a kalandos nyárnak már vége, ki mondta, hogy az ősz nem tartogathat szuper élményeket az egész családnak? A négy szélforgós Thermal Hotel Visegrád****superior nemcsak a felnőttek és a nagyobb gyerkőcök kikapcsolódására gondol, hanem arra is, hogy az ottlét felhőtlen és szórakoztató legyen a legkisebbeknek is. Ezért több szolgáltatással kifejezetten nekik szeretnének kedvezni – lássuk is, hogy melyek ezek.

 

Visi Mókus Családi Élménybirodalma

Képzelj el egy óriási gyermekjátszót, ahol minden van, ami a legkisebbek legnagyobb kalandjaihoz kell: ügyességi pálya, kézműves foglalkozásra is alkalmas tér, egy csomó játék és az ország legnagyobb zárt beltéri csúszdája. Ha egy kicsivel, egy picivel meg a legkisebbel érkeztek, akkor is találtok mindenkinek kedvére való szórakozást. Mert a különböző korosztályokat (0-3, 3-6, 6 év felett) eltérő nehézségű pályaelemek és kihívások várják. Egy biztos: ebben a játszóházban egyetlen perc sem telik majd unalmasan!

 

Programok minden mennyiségben

Vizi torna, szauna felöntés, meglepetés játékok, zenei programok, kiállítások – náluk minden a gyerekek szórakoztatása körül forog, igyekeznek színes programkavalkáddal élménnyé tenni az ott tartózkodásotokat. Animátoraik is mindent megtesznek a jó hangulatért, gyerek- és családi programokra várnak titeket. Hogy épp mivel készülnek a kicsiknek, illetve a családoknak, arról minden infót megtalálsz aktuális programajánló füzetükben, a recepción és a kihelyezett tájékoztató táblákon.

 

Finomságok Visi Mókus ajánlásával

A Duna Bistró étlapján Visi Mókus Kedvence néven találjátok a gyermekmenüt, amely egy levesből, egy főételből és egy mennyei desszertből áll. A leves két lehetőség közül választható, a másodikat és a desszertet pedig igényeitek, illetve a kicsik ízlése szerint rugalmasan alakíthatjátok.

 

Kedvet kaptatok egy kis őszi kiruccanáshoz, amit már most lefoglalnál a családnak? Ebben is tudnak segíteni: ide kattintva gyorsan, egyszerűen foglalhatsz náluk. Ha elakadtál vagy kérdésed van, vedd fel velük a kapcsolatot , szívesen segítenek.