Aktuális

5 kihagyhatatlan gyerekprogram a pihenés minden napjára az Oxigén Family Hotelben

A noszvaji Oxigén Family Hotel**** különleges figyelmet fordít arra, hogy a gyerekek a kikapcsolódás egész ideje alatt változatos animációs programok közül válogathassanak. A gyermek- és bababarát szállodában reggeltől estig szóló külön órarenddel várják a 3 éves kor alatti kicsiket és a 4-12 éves gyerekeket.

Íme egy kis ízelítő az ovis és kisiskolás korosztálynak szóló programokból:

Délelőtti kreatív foglalkozás: 10 órától minden nap újabb alkotások születnek az animátorok segítségével. A heti tematikához igazodva sokféle technikát megismernek a gyerekek. A szülők is csodájára járnak a kész műveknek. Most tavasszal készülnek itt álarcok, jelmezek, Páfrányos ajtódísz és hűtőmágnes, hóvirág és tulipán, ünnepi zászló és húsvéti nyuszi is.

Kora délutáni agytorna: 14 órától a gyerekeknek lehetőségük van próbára tenni képességeiket a szabadulószobában, vagy várja őket az Oxi – Géniusz képző, ahol minden nap más témával, kihívásokkal és megoldandó feladatokkal találkoznak.

Mini Chef: A kis szállodavendégek minden nap 16 órától apró segítséggel elkészíthetik saját uzsonnájukat. Finomabbnál finomabb falatok készülnek a konyhában: farsangi fánk, sajtos süti, csoki fondü, melegszendvics, kókuszgolyó, hot-dog, kakaós csiga és gyümölcskosár.

Délutáni fejlesztő foglalkozások: 17 órától újra az alkotásé és a fejtörőké a főszerep. Az animátorok fejlesztő játékokkal, érdekes kvíz feladatokkal és a hét témájához kapcsolódó vetélkedőkkel várják a fáradhatatlan csemetéket.

Mini Disco: Pénteken és szombaton 19 órától fergeteges táncos party veszi kezdetét. A gyerekek együtt mulatnak Páfránnyal, a szálloda kabalaállatával.

És ez még csak egy része mindannak a programkavalkádnak, amiben a gyerekeknek része lehet az Oxigén Family Hotelben. Itt garantáltan senki nem fog unatkozni! Az Oxigén Family Hotel**** kedvezményes csomagajánlatait itt találod. https://oxigenhotel.hu/