Aktuális

5 tök jó családi program Budapesten

Valaki szereti, valakit abszolút hidegen hagy a Halloween, de tény, hogy hozzátartozik az őszhöz a tökfaragás, a töklámpás készítés, na és az ijesztő vagy izgalmas programok! Hoztunk párat a legjobbak közül, melyeken az őszi szünetben részt vehet a család:

 

Faragj, nevess, érezd tök jól magad!

Újpesti Tökfaragó  - 2021.október 30-án, Újpesten, a Szent István téren

 

A kicsiknek és nagyobbaknak is lehetőséget biztosít ügyességük, kreativitásuk kipróbálására, lehet versenyezni, ki tud minél rémisztőbbet produkálni.

A töklámpás faragás egész napos program, de közben szórakoztató előadásokkal is várja Újpest az érdeklődőket: Marcipán cica című élőzenés bábelőadás, Három kívánság elnevezésű óriásbábos előadás, interaktív gyermekjátékok, színezés-rajzolás, arcfestés szerepel a Tökfaragó programjai között.

Délután a töklámpások meggyújtásán is részt vehettek és közös énekléssel, meglepetés vendéggel zárul a program.Öltözz be és látogass ijesztő állatokat!

Halloween program a Tropicariumban - 2021. október 29-én

 

Azok a 14 éven alatti gyerekek, akik faragott tökkel vagy teljes halloween jelmezben érkeznek, ezen a napon ingyenesen látogathatják a Tropicariumot.

 

Félelmetes és érdekes állatok látványetetésével várják a családokat és a kalandkedvelőket. Íme a program:

• 10:30 lisztmajom etetés

• 11:00 keselyűteknős etetés

• 13:00 piranja etetés

• 14:00 aligátor és nagy harcsa etetés

• 15:00 muréna etetés

 

 

Minden egy helyen, ami kell egy igazi Halloweenhez!

MiniPolisz Halloween buli -

2021. október 31-én, 17:00-tól 22:00-ig

 

Egy igazán klassz program, ahol tököt faraghattok, díszíthettek, és versenyezhettek az alkotásotokkal (hozott vagy helyben igényelt tökből, - előzetes regisztráció szükséges-)

Vár még rátok halloweeni arcfestés, kézműves foglalkozások és nem maradhat el a halloweeni süti díszítés sem!

Rémségversenyen díjazzák majd a rettentő kinézetet és értékes nyereményekért mehet a küzdelem. Egy fantasztikus, tök jó halloweeni táncos show-val zárul a program.

A versenyeken indulóknak garantált ajándék illetve minden gyereknek halloweeni menü jár!

 

Rémisztően jó program a Tündérkertben

Halloween a Tündérkertben - 2021.október 30-án és 31-én, Soroksáron, a Tündérkertben

 

„Tökjó” játszópark, tökfaragás, kézműves foglalkozás, arcfestés, Halloween-fotózás és RépaRetekMogyoró Duó koncertje vár a Tündérkertben október 30-án.

Október 31-én délelőtt kézműves foglalkozásokon vehettek részt, délután halloweeni séta indul a Hősök terére, majd a program zárásaként az Aserdus Tűzzsonglőr csapat Szikra-show-ját tekinthetik meg.

 

Egy kicsit más, de különleges és izgalmas családi kaland az Éljen a Grund! Családi séta a Pál utcában - 2021.október 29-én,

Indulási pont: Kálvin tér, Református templom előtt

(részletekért és jelentkezés ide kattintva: >>> Éljen a Grund! )

Beléphetünk Molnár Ferenc kultikus regényének idejébe, és a Pál utcai fiúk szereplőinek és legendássá vált helyszíneinek nyomába eredhetünk a Sétaműhely kétórás családi sétáján. A tartalmas program során láthatjuk majd az iskolákat, ahová a két fiúcsapat tagjai jártak, a Nemzeti Múzeum kertjében kipróbálhatunk korabeli játékokat, mint péládul a golyózást, és felfedezhetjük az igazi Grundot. Vetélkedő, csapatjáték és számos izgalmas történet várja a résztvevőket.