Aktuális

A Hotel Szépalma négy szélforgós családbarát szálláshely

Újabb szálláshely kapta meg a KidsOasis családbarát szálláshely minősítést. Az álomszép környezetben, sok ezer hektár erdő biztonságot jelentő védelmében található Hotel Szépalma olyan családbarát fejlesztéseket hajtott végre, ami miatt a négy szélforgós minősítést érdemelte ki. 

A hallban, közvetlenül az étterem mellett gyereksarkot alakítottak ki, ahol mesekönyveket és játékok várják a gyerekeket. Az étteremben egyedi kis asztalkához ülhetnek le a kicsik és gyerek-svédasztalról szolgálhatják ki magukat. 

Az egész környék harmóniát, különös, szelíd nyugalmat áraszt, ahol a vizes wellness helyett helyett az erdő, a virágok, és a friss széna illatával a "zöld wellness" különleges élményét kínálja A kisgyerekkel érkezők minden biztonsági- és kényelmi felszerelést megkapnak. A hotel saját bowling pályával rendelkezik, de van csocsó, biliárd, asztalitenisz is így minden korosztály talál magának elfoglaltságot. 

Ideális a természetet, nyugalmat kedvelő családoknak. A gondosan rendben tartott farmon láthatunk mangalicákat, szürke marhákat, kutyát, macskát és mókusokat, a tó körül pedig remek sétákat tehet a család. Kincskeresés, vezetett erdőismereti túrák, aktív családi vetélkedők az aktív kikapcsolódást szolgálják.