Aktuális

A KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek legújabb tagja a harkányi Dráva Hotel Thermal Resort

A szálláshely február 13-án szerezte meg a 4 szélforgós minősítést, a védjegytáblát és tanúsítványt a cég ügyvezetője, Gyetvainé Zováth Anikó átadta át a szálloda vezetőségének.
A KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek legújabb tagja a harkányi Dráva Hotel Thermal Resort.

A minősítést 2 hónapos felkészítési időszak előzte meg, többszöri konzultáció után beszerzésre kerültek a családok kiszolgálást szolgáló eszközök, kibővültek a családi szolgáltatások. Mostantól egyetlen a szállodába érkező kisbabás családnak sem kell a fél háztartást becsomagolni, hiszen a szobai eszközökön kívül, kérésre rendelkezésre áll babakocsi, babyphone is.

A 87 szobával és 20 apartmannal rendelkező szálláshely mindegyik családtípus igényét ki tudja elégíteni és valódi gyerekparadicsom. A játszótéren kívül, mezítlábas park, kerti tó teknősökkel, teniszpálya, trambulin, kerti sakk, sőt a nagy kedvenc- egy állatsimogató is várja a kicsiket és nagyobbakat. A szálláshely tökéletesen alkalmas a több generációs utazásra, hiszen a gyógyvíz (kádfürdő formájában vehető igénybe a szállodában) miatt nemcsak a nagyszülők érezhetik jól magukat, hanem a családbarát intézkedések bevezetése miatt a gyerekek és szüleik is.

A hangulatos játszószobába a kicsiket várják, míg a tinik a szálloda sporteszközeit és a csocsót, biliárdot használhatják. A négy szélforgós minősítés részeként hétvégén és kiemelt időszakban a szálloda animációt is nyújt a gyerekeknek és természetesen nem hiányozhat az étteremből a gyerek svédasztal, a gyermek étlap és a gyereksarok sem.

A Dráva Hotel mindezeket rendkívül ötletesen és igényesen valósította meg és az sem titok, hogy a további fejlesztések várhatóak annak érdekében, hogy a családokat minél magasabb színvonalon tudják kiszolgálni.